Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

‘’Bu maçta süre almaması, akıl alır gibi değil…''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
A Milli Takımımız, 2026 Dünya Kupası D grubu ilk maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup oldu.Nihat Kahveci ve Nebil Evren, Kontraspor'da maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.BEKLENİLEN OYUNUN B'SİNİ OYNAMADIK!Nihat Kahveci: “Biz nasıl buraya geldiysek beklenilen oyunun B’sini oynayamadık. O yüzden üzgünüm, o yüzden bir sonraki maçlar adına biraz umutsuzum. Kötü yenildik, kötü goller yiyerek yenildik.” 47 YAŞINDAYIM, 8 ŞUT ATSAM BİRİNİ GOL YAPARIM!Nihat Kahveci: “Arda kalitesinde bir oyuncu 8 tane şut atıyorsa bundan birisi gol olmalı. Ben 47 yaşıma geldim sabaha kadar uyumadım burada 8 şut atayım birini gol yaparım.”BU KADAR KÖTÜ OYNANMAZ!Nihat Kahveci: “21 topla buluşma 6 isabetli pas insanlardaki hissiyat Avustralya Milli Takımından oynayan bir Kerem Aktürkoğlu. Bu kadar kötü oynanmaz.''BİRAZ HAREKETLENİN DİYE BAĞIRDI!Nebil Evren: “Maçı anlatan bizim adımıza bir ses diyeyim şuydu galiba tribünler o an sessizde 15.dakikada AbdÜlkerim’in sesini duyduk top ayağına geldi pas verdikten sonra sinirlendi ‘Biraz hareketlenin lan’ diye sinirlendi.” MONTELLA SINIFTA KALDI!Nihat Kahveci: ‘’Montella; dakika 81, maç 2-0 olmuş, İsmail ile Zeki çıkıyor, Mert ile Salih giriyor, hocanın sınıfta kaldığı andır bende abi!''NEDEN SÜREKLİ ORTA KESİYORUZ?Nihat Kahveci: ‘’Sahanın içinde Shaquille O'Neal varken Kerem Aktürkoğlu'na hava topu kesiyoruz 7 kere, 15 kere! Souttar, maçın oyuncusu ya!''SÜRE ALMAMASI AKIL ALIR GİBİ DEĞİL!Nihat Kahveci: ‘’Can Uzun; dene abi onu da dene! Bu kadar açamamışlar varken bu çocuk bir de açabileceğini gösterdi Kuzey Makedonya maçında.''Nebil Evren: ‘’Bu maçta süre almaması, akıl alır gibi değil yani…''ÇOK YAVAŞ OYNADIKNebil Evren: ‘’Gerçekten net pozisyonumuz, bir tane var. Zeki'nin pozisyonuna bile net denemez. Çok yavaş oynadık.''PARAGUAY MAÇI FİNAL HALİNE GELDİNihat Kahveci: ‘’Bugünkü oyundan sonra Paraguay maçı artık finalin finali oldu. O maç kolay olmayacak. Bazen zor kolay, kolay da zor oluyor.''duhuliye.com