Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

''Bu kadar kolay derbi galibiyeti beklemiyordum!''

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın derbideki performansından övgüyle bahseden Erman Yaşar, karşılaşma öncesinde siyah-beyazlıların kazanacağını düşündüğünü ancak galibiyetin bu kadar rahat olmasını beklemediğini ifade etti.Erman Yaşar, “Beşiktaş’ın Fenerbahçe maçında kazanacağını düşünüyordum ama bu kadar kolay bir galibiyet alacağını düşünmüyordum. Evet, skor 2-1’di. Belki Fenerbahçe bir duran topla beraberliği getirebilirdi ama oyun olarak Beşiktaş çok çok üstündü.” dedi.“İLK KEZ BÖYLE GÖRDÜM”Beşiktaş’ın savunmadaki performansına da dikkat çeken Yaşar, kalecinin maç boyunca ciddi bir müdahalede bulunmak zorunda kalmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş, Kadıköy’de başka galibiyetler de aldı ama ben ilk kez Beşiktaş’ın kalecisinin neredeyse bir topa uzanmayarak, yatmayarak maç kazandığını gördüm.”“YEDİKLERİ GOL BİLE POZİSYON DEĞİLDİ”Fenerbahçe’nin attığı golün de Beşiktaş’ın oyun üstünlüğünü değiştirmediğini savunan Erman Yaşar, “Yedikleri gol bile bir pozisyon değildi. Agbadou’nun ayağına top dolandı ve gol oldu.” sözleriyle derbideki siyah-beyazlı üstünlüğe vurgu yaptı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026