Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Bu hakeme saygı duymuyorum!”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Süper Lig'de Alanya deplasmanından eli boş döndü. Siyah beyazlı takım rakibine 1-0 yenildi. Yorumcu Rıdvan Dilmen maç biter bitmez patladı ve "Bu hakeme saygı duymuyorum!" dedi.Karşılaşmanın ardından TV8'de canlı yayına çıkan Rıdvan Dilmen, karşılaşmanın hakemi Adnan Deniz Kayatepe'yi sert ifadelerle eleştirdi."BU HAKEME SAYGI DUYMUYORUM"Rıdvan Dilmen, hakemin bir takımın kaderiyle oynadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:"Ben bu hakeme saygı duymuyorum! Trossard'ın pozisyonu. Burada teşebbüs falan yok. Bu ne biliyor musun? Tartışmasız hemen 30 saniyede karar verilebilecek bir olay. Tokat attı ya, bildiğin vurdu! Hatta yumruğa yakın bir de. Hakikaten bir takımın kaderiyle oynuyorsun sonuçta. Maçın kaderiyle de oynuyorsun."Beşiktaş Kulübü de yaptığı açıklamayla karşılaşmanın hakemi Adnan Deniz Kayatepe'yi eleştirmiş ve bir daha maçlarına verilmemesini istemişti. Karşılaşmada Beşiktaş'ın bir de golü faul gerekçesiyle geçersiz sayılmıştı.Kaynak Halktvwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026