Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

BTS, Kore Ulusal Müzesi ile Resmi İş Birliği “DALMAJUNG x MU:DS” Ürünlerini Piyasaya Sürdü

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
2026 BTS DALMAJUNG X MU:DS, Ulusal Müze Vakfı ile iş birliği içinde üretildi.

HSzl-CMRa-EAAAPT.jpg

Ulusal Merkezi Müze koleksiyonundaki eser olan Munjado‘yu motif olarak alarak, BTS ve ARIRANG albümünün sembollerini Korece grafik tasarımla yansıtmıştır.

“Günlük hayatınıza bol şans dileriz” temennisiyle hazırlanan BTS 달마중‘un özel koleksiyonu piyasaya sürüldü.

HSy-TMTMb-EAA1-Tro.jpg

HSy-TMTOa-YAAwa-b.jpg

HSy-TMTMa-AAQD49.jpg

HSy-TQ8ia-AAA0l-Uo.jpg

HSy-TQ8ja8-AATg3p.jpg

HSy-TQ8hak-AANTAQ.jpg

HSy-TQ8la-YAAYVj-R.jpg

HSy-Td-LJbs-AALTPZ.jpg

HSy-Td-L-a-MAAi03-V.jpg

HSy-Td-L-ao-AAHcgy.jpg

HSy-Td-LMa8-AAmutm.jpg

Theqoo

1. Kore Ulusal Müzesi ile yapılan iş birliklerinin her zaman çok hoş olduğunu hatırlıyorum… Namjoon’un Düşünen Bodhisattva heykeliyle ilgili paylaşımının yurt dışında viral olduğu zamanlar mıydı acaba? Her neyse ㅎㅎ

2. Vay canına, harika bir estetik anlayışı

3. Vay, bunlar inanılmaz

4. Vay, çılgınca ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ En çok o gonggi taşlarını istiyorum ㅋㅋㅋㅋ

5. Ah, kötü şansı uzaklaştıracak bir şeye ihtiyacım var!

6. Ama üzerinde Bangtan’ın yüzlerinin olduğu tek bir ürün bile yok mu?

7. Kore Ulusal Müzesi iş birliği ürünleri hep çok hoş oluyor, bu da güzel görünüyor

8. Çok hoş. “BTS” yerine Hangul ile yazılmış versiyonu gerçekten çok güzel duruyor

9. Vay be, hayranı bile değilim ama bunlardan birkaç tane istiyorum ㅠㅠ Çok güzeller

10. İlk defa gerçekten kaliteli ürünler yapılmış gibi hissettiriyor. BIGHIT’in resmi ürünlerine kıyasla bambaşka bir seviyede

Kaynak: X, Pann

The post BTS, Kore Ulusal Müzesi ile Resmi İş Birliği “DALMAJUNG x MU:DS” Ürünlerini Piyasaya Sürdü appeared first on KoreZin.