Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Breaking Bad yıldızı Bryan Cranston corona virusunu yendi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Breaking Bad yıldızı Bryan Cranston, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, kısa bir sure once corona virusune yakalandığını ve tedaviyle virusu yendiğini acıkladı. Takipcilerini de farkındalığa davet eden unlu aktor, "Lanet olası maskenizi takın" uyarısında bulundu. Breaking Bad’in Walter White’ı Bryan Cranston, kısa bir sure once corona virusune yakalandığını ve tedavi sonucu hastalığı yendiğini belirterek, araştırma icin plazma bağışında bulunduğunu acıkladı. Unlu aktor, maske takmak konusunda da uyarıda bulundu. Cranston, hastalığın kendisinde baş ağrısı, goğus daralması, tat ve koku kaybı gibi hafif belirtilerle yaşadığını soylerken, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
* Sizi biraz daha sabırlı olmaya davet ediyorum. Protokollere sıkı sıkıya bağlı kaldım ve hala da oyle yapıyorum. Viruse yakalandım, cok goz korkutucu ama 150 binden fazla Amerikalı virusten dolayı hayatını kaybetti.
* Ben şanslı olanlardan biriydim. Hafif belirtilerim vardı. Sizi kahrolası maskeyi takmaya, ellerinizi yıkamaya ve sosyal mesafeyi korumaya davet ediyorum. Sağlıklı olun, sağlıklı kalın.
breaking-bad-yildizi-bryan-cranston-corona-virusunu-yendi-5f241ae3ec95b.jpg

İLGİLİ HABERBreaking Bad, 21. yuzyılın en iyi dizisi secildi

Son guncelleme: 14:59 - 31.07.2020