Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Brad Pitt, Angelia Jolie’ye karşı tanık ordusu kurdu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Brad Pitt, cocuklarının velayet davasında Angelina Jolie'ye karşı mahkemeye 21 kişilik tanık listesi sundu. Brad Pitt (56) ile Angelina Jolie (45) arasında 4 yıldır suren velayet catışması, Hollywood tarihinin en cekişmeli davalarından birine sahne oluyor.
Pitt’in Alman model Nicole Poturalski (27) ile aşk yaşadığının ortaya cıkması, davanın da seyrini değiştirdi.
23 EKİM’E KADAR SURECEK
Pitt, Jolie’nin agresifleşen tutumuna onlem olarak tanık ordusu kurdu. 6 cocuğu icin ortak velayet isteyen Pitt’e davada 21 tanık destek olacak. Tanıklar arasında asistanları, korumaları, terapistleri, rol arkadaşları var.
Duruşmalar 23 Ekim’e kadar surecek.
SEVGİLİNİN İSYANI
Ote yandan Brad Pitt’in Alman manken sevgilisi Nicole Poturalski (27), Instagram’da kendisine yonelik yapılan “nefret icerikli” paylaşımlara yayımladığı video ile tepki gosterdi.
Manken, “Bu tur insanların kafalarında neler olup bittiğini anlamıyorum. İnsanların neden nefret dolu yorumlar bıraktığını merak ediyorum. Bundan cıkarınız nedir?” dedi.
brad-pitt-angelia-jolie-ye-karsi-tanik-ordusu-kurdu-5f8462b648205.jpeg
Nicole Poturalski

brad-pitt-angelia-jolie-ye-karsi-tanik-ordusu-kurdu-5f8462b66cc77.jpg

İlginizi CekebilirBrad Pitt ve Angelina Jolie cephesinde yeni gelişme

brad-pitt-angelia-jolie-ye-karsi-tanik-ordusu-kurdu-5f8462b6a926c.jpeg

İlginizi Cekebilir'Evlilik vaadiyle beni kandırdı' diyen kadın Brad Pitt'e dava actı

Son guncelleme: 11:02 - 12.10.2020