Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boran Kuzum, Miray Daner’e iltifat etmeden duramadı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kubilay Aka’dan ayrıldıktan sonra adı Vatanım Sensin dizisindeki partneri Boran Kuzum ile aşk iddialarına karışan Miray Daner’den canlı yayın uzerinden Kuzum ile goruştu. Yakışıklı oyuncunun iltifatları sohbete damga vurdu. Haklarında cıkan aşk dedikodularını her fırsatta yalanlayan ve sadece arkadaş olduklarını belirten ikili corona virusu nedeniyle bir suredir evlerinden cıkmıyor. Sosyal medya hesapları uzerinden “evde kal” cağrısında bulunan Boran Kuzum ve Miray Daner takipcileriyle iletişime gecmek icin ortak canlı yayın acmayı sectiler.

“BUGUNE OZEL SUSLENDİM”
Miray Daner'in “Sonunda başardım” sesiyle başlayan yayında ikilinin samimi tavırları takipcilerin dikkatinden kacmadı. Kuzum'un Daner'e “Guzellik” şeklinde hitap etmesi ise hayranlarını oldukca sevindirdi. Rol aldıkları dizide Hilal ve Leon karakterlerine hayat veren başarılı oyuncuların “HiLeon” adında buyuk bir fan kitlesi bulunuyor. İkilinin actıkları canlı yayın başta hayranları olmak uzere pek cok meraklıyı anında topladı.
Boran Kuzum'un Miray Daner'e “Karantina gunlerinde bile guzelliğinden hicbir şey kaybetmemişsin. Şu guzelliğe bak” demesi herkesin dikkatini cekti. Kuzum'un iltifatı karşısında gulerek karşılık veren Daner ise; “Bugune ozel suslendim. Yoksa bir haftadır korkunc halde geziniyordum” dedi.
İkilinin ortak yayını sosyal medya gundemine bomba gibi duşerken takipciler bol bol Kubilay Aka'nın da kulaklarını cınlattılar. Genc oyuncuların sempatik tavırları ve samimi halleri karantina gunlerinde takipcilerini bir parca olsun gulumsetmeyi başardı.
Son guncelleme: 13:06 - 26.03.2020