Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Boğaz’da parti veren Şevval Şahin: Abartıldığı kadar vaka yok

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral onceki gun Bebek'teydi. Şahin, verdikleri partiden sonra 10 kişinin corona virusu testinin pozitif cıktığını soyledi ve "Abartıldığı kadar vaka yok" dedi. 2018 Turkiye Guzeli Şevval Şahin 30 Ağustos’ta sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın doğum gununu Boğaz’da kiraladıkları bir villada kutlamıştı. Kalabalık arkadaş grubunun katıldığı kutlama sonrası Marcus Aral’ın yaptırdığı corona testi pozitif cıkmış, partiye katılanlar buyuk panik yaşamıştı.
bogaz-da-parti-veren-sevval-sahin-abartildigi-kadar-vaka-yok-5f61c38eedcc2.jpeg
Tum bu gelişmeler uzerine Şevval Şahin de 21. yaş gununu arkadaş grubuyla kutlayıp sosyal medyadan paylaşınca yeniden okların hedefi oldu. Sosyal medya uzerinden eleştiri yağmuruna tutulan Şahin, konunun cok abartıldığını belirterek kendini savundu.
15 gun karantinada kalan Şevval Şahin ve sevgilisi, onceki gun Bebek’te goruntulendi. Ustu acık araclarıyla sahilde turlayan ikili, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
bogaz-da-parti-veren-sevval-sahin-abartildigi-kadar-vaka-yok-5f61c38f34866.jpeg
(FOTO: SOZCU)

“10 KİŞİ POZİTİF CIKTI”
Partinin cok abartıldığını soyleyen Şevval Şahin, şoyle konuştu:
* İki kere negatif cıktım. Erkek arkadaşım pozitif cıktı o da şu an atlattı. Gercekten abartıldığı kadar vaka yok. Toplam 10 kişi pozitif cıktı. Şu an herkes negatif.
* Doğum gunu partileri aslında bir parti değildi. Evin dışında acık alanda birkac kız arkadaşımla yemek yaptım. Kalabalık değildi ve gercekten sosyal mesafeli bir partiydi. Hatta coğu arkadaşım korkudan maske taktı. Pozitif olan kimse gelmedi.
bogaz-da-parti-veren-sevval-sahin-abartildigi-kadar-vaka-yok-5f61c38f686b6.jpeg
(FOTO: SOZCU)

* O partide yayıldığını hic kimse ispatlayamaz. Biz de bilmiyoruz. Belki o partide, belki başka bir partide etkinlikte yayıldı. Şu an hepimiz sağlığı yerinde ve tedbirliyiz.
* Uzun zaman cok kalabalığın icine girmem. Doğum gunumu de cok yakınlarımla yaptım. Acık alanda olmasına onem veriyorum. Bizim icin de zor bir surecti. 12-13 gun karantinada kaldım. Sevgilim de 14 gun kaldı.
bogaz-da-parti-veren-sevval-sahin-abartildigi-kadar-vaka-yok-5f61c38f9c216.jpg

İLGİLİ HABERBurcu Kıratlı'dan Şevval Şahin'e: 'Gercekten boyle bir cahillik yok'

Son guncelleme: 09:17 - 16.09.2020