Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

BLACKPINK’ten Jennie Yeni Şarkısı “FALLEN ANGEL” İçin İlk Tanıtım Videosunu Yayımladı

prenses

Member
BLACKPINK‘ten Jennie, merakla beklenen yeni şarkısı “FALLEN ANGEL” için ilk tanıtım videosunu yayımlayarak geri dönüş müjdesini verdi.

Jennie, yeni dijital mini albümü “Fallen Angel”ı 28 Ağustos’ta Kore saatiyle 13:00’te yayımlayacağını resmi olarak duyurdu.

Jennie‘nin kendi şirketi OA (ODD ATELIER) tarafından yapılan açıklamada, yeni albümün tamamen kişisel bir dünyadan izler taşıdığı ve sanatçının kendisini en samimi şekilde ifade ettiği bir çalışma olduğu belirtildi. Jennie‘den hayranlarına bir armağan olarak nitelendirilen “Fallen Angel” albümünde, albümle aynı adı taşıyan çıkış şarkısı “FALLEN ANGEL”ın yanı sıra “HEAVEN” ve “Less than a Lover” adlı parçalar yer alacak.

Jennie-2.jpg

Kaynak: soompi

The post BLACKPINK’ten Jennie Yeni Şarkısı “FALLEN ANGEL” İçin İlk Tanıtım Videosunu Yayımladı appeared first on KoreZin.