Bitmeyen Temmuz'un Sonu Geldi mi, Gelmedi mi? Ünlülerden Gelen İsyan Sesleri Kulisleri Karıştırdı!
Merhaba magazin severler! Bu yılki Temmuz ayı hakkında hepimizin ortak bir fikri vardı, değil mi? Sanki takvimler bize bir şaka yapıyor, her yeni gün aynı ayın bir sonraki dilimine değil de, yine Temmuz'un ortasına uyanıyorduk! Hissedilen nem, ardı arkası kesilmeyen sıcak hava dalgaları ve bitmek bilmeyen tatil planı arayışları... Hepimiz yorulduk, bunaldık, hatta bazılarımız "Yeter artık!" diye isyan etti. Ama sadece biz değilmişiz, meğer magazin dünyasının parlayan yıldızları da bu bitmek bilmeyen Temmuz döngüsünden nasibini almış, hatta sosyal medyadan ve kulislerden yükselen isyan sesleriyle gündeme bomba gibi düşmüşler!
Peki kimler bu "bitmeyen Temmuz"dan en çok şikayetçi oldu dersiniz? Kulislerde dolaşan fısıltılara göre, adını sıkça duyduğumuz, karizmatik bir pop yıldızı, "Bu ayın şarkısı kesinlikle 'Bitmeyen Yaz' olmalıydı, ben bile sahnede yoruldum, bir de siz düşünün!" diyerek espriyi patlatmış. Bir başka iddiaya göre ise, ekranların sevilen yüzlerinden bir dizi oyuncusu, bitmeyen setler ve kavurucu sıcak altında "Takvimler inatla Temmuz'u gösteriyor ama benim enerjim çoktan Ağustos'a geçti!" yorumunu yaparak meslektaşlarını güldürmüş. Hatta iddialar bununla da sınırlı kalmıyor; bazı ünlü çiftlerin, bu bitmeyen ayda artan sıcaklıklar ve tatil planlarının aksaması nedeniyle aralarında kısa süreli gerginlikler yaşadığı bile konuşuluyor. Malum, uzun süren yaz sıcağı ve sürekli bir arada olma durumu, en sağlam ilişkileri bile test edebilir, değil mi? Kimin kiminle küçük bir "tatil krizi" yaşadığını tahmin etmekte zorlanmayacağınızı biliyoruz!
Velhasıl kelam, ister ünlü olun ister sıradan bir vatandaş, bu "bitmeyen" Temmuz hepimizi bir şekilde etkiledi. Belki tatil planlarımız istediğimiz gibi gitmedi, belki de sadece evin serin köşesinde dinlenmeye çalıştık. Ama bir gerçek var ki, bu uzun ve yorucu ay, geride bolca dedikodu, komik anı ve "Yine mi Temmuz!" serzenişleri bıraktı. Şimdi merak ediyoruz, sizce gerçekten de bu yılın Temmuz'u diğerlerinden daha mı uzundu, yoksa bize mi öyle geldi?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!