Magazin Editor
Magazin Habercisi
İbrahim Yavuz, Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano’nun özellikle Alanyaspor maçının ardından yaşanan tartışmalarda sorumluluğu öncelikle kendisinde aramasına dikkat çekti.İtalyan teknik adamın olumsuz sonuçlarda sürekli oyuncuları suçlamak yerine kendi eksikleri üzerinden konuştuğunu belirten Yavuz, Fenerbahçe tarafında ise bunun tam tersinin yaşandığını söyledi.Yavuz, şu ifadeleri kullandı:“Bir tane adam geldi Türkiye'ye, Vincenzo Italiano diye biri. Baktığın zaman öyle İtalya'da da çok anormal bir teknik direktör değil yani. Ya kısıtlı bir şey yaptı ama burada daha bir şey yapmadı teknik direktör olarak. Önce şikayet etmedi. Önce problemi kendinde aradı.”Alanyaspor maçının ardından Italiano’nun yaptığı açıklamaları hatırlatan Yavuz, İtalyan teknik adamın kırmızı kart tartışmasının önüne kendi eksiklerini koyduğunu vurguladı.Yavuz, Fenerbahçe'deki teknik direktör yaklaşımına ise şu sözlerle tepki gösterdi:“Şimdi diğer tarafta da sürekli olumsuz bir hadisede ‘Bireysel hata, benim yapabileceğim bir şey yok’, olumlu bir hadisede ‘Ben bu oyunu çizdim, ben bunu çizdim’ diyen bir teknik direktör davranışı. Şimdi ne bekliyoruz ki?”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026