Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Bir lider ve yönetici göremiyorum..."

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
"Türk futbolu üstüne çökmüş karanlık bir zihniyet var ve bu zihniyet öyle ‘İstifa etsinler’ diyerek temizlenmiyor. Sizce Beşiktaş yönetimi bu noktadan sonra ne yapmalı?"Celal Kolot: ‘’Bu işler bilgi ister, görgü ister, eğitim ister, iyi ilişkiler ister bunları yapacak bir lider ve yönetici göremiyorum ben bundan evvelki yönetimlerde de, şimdiki yönetimde de. Daha önceki yorumlarda söylemiştim var mı UEFA'da tanıdığın, hakemlerle iyi ilişkide olan her gün Riva'ya giden. Gerektiğinde Ankara'ya giden, ziyaretlerde bulunan, arsa koparan FB - GS gibi.Cevap veriyorum yok …Olmayacak işler mi bunlar tabiki mümkün şeyler ama işin kolayına kaçıp, maçtan sonra hakkı yenen bir Beşiktaş istemiyoruz, Hakkı Yeten'dir bizim idolümüz… Demek ki maçlardan sonra konuşmak hiçbir işe yaramıyor.Sadece başkan ve yöneticiler değil tüm aklı başında Beşiktaşlılardan yararlanması lazım başkanın. Fenerbahçe- Beşiktaş maçından evvel oğlumla bir penaltı, bir kırmızı kart olur dedik aleyhimize, neyse ki kırmızı kart olmadı... Karlı mı çıktık acaba!!!!!!Yazık, yine dediğim sizden korkmazlarsa, vururlar kafana daima....''duhuliye.com / Özel Röportaj