Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Billie Eilish isyan etti: İnsanları bedenleri uzerinden yargılıyorsunuz

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Genc şarkıcı Billie Eilish Grammy'de dort odul birden kazanan en genc şarkıcı olarak tarihe gecmişti. Eilish, gercekleştirdiği son konserde ise insanların bedenleri uzerinden yargılanmasına isyan etti. Unlu isim, "İnsanları beden olculeriyle yargılıyorsunuz, kim olduğumuza biz karar veririz" diyerek duygularını dile getirdi. 18 yaşındaki unlu yıldız Billie Eilish, Miami’deki son konserinde insanların bedenleri ve kıyafet secimleri uzerinden yargılanmasına tepki gosterdi.
[h=2]“RAHAT GİYİNSEM KADIN DEĞİLİM, SINIRLARI YIKSAM SURTUĞUM”[/h]Eilish gecen aylarda, ergenlik doneminde yaşadığı zorbalık nedenilye zor gunler gecirdiğini soylemiş, 11 yaşında ilk reglini olduğunda ise bedeninin beyninden daha hızlı geliştiğini acıklamıştı.
İnsanların bedenleriyle ve yaptıkları secimlerle yargılanmaması gerektiğini savunan Eilish, tepkisini lu cumleleri kullanarak verdi:
* Beni gercekten tanıyor musun? Benim duşuncelerim, muziğim, kıyafetlerim ve bedenim hakkında goruşlerin var. Bazıları giydiklerimden nefret ediyor bazıları ise ovguyle bahsediyor.
billie-eilish-isyan-etti-insanlari-bedenleri-uzerinden-yargiliyorsunuz-5e68e704583c9.jpg
Billie Eilish, vucudunun kuresel guzellik standartlarına uymadığını duşunuyor. / Fotoğraf: REUTERS

* Sizin bakışlarınızı, ayıplamalarınızı hissederken, sizin inanışlarınıza gore yaşarsam asla hareket edemem. Daha kucuk, daha zayıf, daha yumuşak, daha uzun olmamı ister misiniz?
* İnsanları beden olculeriyle yargılıyorsunuz. Kim olduğumuza biz karar veririz. Benim değerim senin tercihlerine gore mi?
Konser esnasında ise sahneye yansıtılan bir videoda Eilish, kat kat giydiği kıyafetleri cıkarıyor ve en son ic camaşırıyla kalıyor. Klibin sonunda insnaları vucut olculeri konusundaki yargıların yıkılması cağrısı yaptı.
billie-eilish-isyan-etti-insanlari-bedenleri-uzerinden-yargiliyorsunuz-5e68e7048f930.jpg

İLGİLİ HABERBillie Eilish: Bedenimden nefret ediyordum

Son guncelleme: 09:41 - 11.03.2020