Magazin Editor
Magazin Habercisi
Grammy'de en buyuk dort odulu birden kazanan ilk kadın ve en genc şarkıcı olarak tarihe gecen, James Bond filminin muziğine imza atan en genc şarkıcı olan Billie Eilish 13 yaşındayken dansı bırakmak zorunda kaldığı icin depresyona suruklendiğini soyledi. ABD’li genc muzisyen Billie Eilish henuz 18 yaşında olmasına rağmen muzik listelerindeki başarısıyla ve aldığı odullerle uzun suredir dikkatleri uzerine cekiyor. Genc pop yıldızı başarılarının yanı sıra hayatına dair yaptığı acıklamalarla da sık sık gundeme geliyor. Eilish kısa sure once Rolling Stone dergisine verdiği roportajda kendisini depresyona surukleyen olayın 5 yıl once gercekleştiğini soyledi.
Genc şarkıcı 13 yaşındayken dans etmeyi bırakmak zorunda kalmasının kendisini depresyona suruklediğini belirtti.
Eilish, “Sanırım depresyon hip hop sınıfında kalca kıkırdağımı kırmamın ardından dansı bırakmak zorunda kalmam ile başladı. Beni boşluğa gonderdi. Kendime zarar verme aşamasından gectim. İşin ozu acıyı hak ettiğimi hissetmemdi” dedi.
“KENDİME GUVENMİYORDUM”
Sakatlığının ardından sonraki birkac yılın kendisi icin karanlık gectiğini soyleyen Eilish o donem yalnız kalmaktan korktuğunu belirtti. 18 yaşındaki şarkıcı “Arkadaşım, ‘eve gidiyorum, goruşuruz’ dediğinde mideme bıcak saplanmış gibi hissediyordum. Yalnız kaldığımda kendime guvenmiyordum” dedi.
Terapi seansların işe yaradığını soyleyen genc şarkıcı “Hicbir yerde ağlayamıyorum. Bağırıp deliye donemiyorum. Calışmam gerek” diye konuştu.
Son guncelleme: 12:15 - 14.10.2020
Genc şarkıcı 13 yaşındayken dans etmeyi bırakmak zorunda kalmasının kendisini depresyona suruklediğini belirtti.
Eilish, “Sanırım depresyon hip hop sınıfında kalca kıkırdağımı kırmamın ardından dansı bırakmak zorunda kalmam ile başladı. Beni boşluğa gonderdi. Kendime zarar verme aşamasından gectim. İşin ozu acıyı hak ettiğimi hissetmemdi” dedi.
“KENDİME GUVENMİYORDUM”
Sakatlığının ardından sonraki birkac yılın kendisi icin karanlık gectiğini soyleyen Eilish o donem yalnız kalmaktan korktuğunu belirtti. 18 yaşındaki şarkıcı “Arkadaşım, ‘eve gidiyorum, goruşuruz’ dediğinde mideme bıcak saplanmış gibi hissediyordum. Yalnız kaldığımda kendime guvenmiyordum” dedi.
Terapi seansların işe yaradığını soyleyen genc şarkıcı “Hicbir yerde ağlayamıyorum. Bağırıp deliye donemiyorum. Calışmam gerek” diye konuştu.
Son guncelleme: 12:15 - 14.10.2020