Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bige Onal kimdir? Bige Onal nereli, kac yaşında?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bige Onal, 1990 doğumludur. Kameralar karşısına ilk kez 2007 yılında Kısmetim Otel dizisiyle gecen Bige Onal hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Bige Onal nereli ve kac yaşında? Şu sıralar Sen Cal Kapımı dizinde Selin karakterine hayat veren Bige Onal hakkında merak edilen tum detayları haberimizde sizler icin derledik. Bige Onal kimdir? Nerede doğdu, kac yaşında, oynadığı diziler ve filmler…
BİGE ONAL KİMDİR?
Bige Onal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da dunyaya gelmiştir. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Onal ve eski manken Mine Baysan'ın kızı olan Bige Onal, İstanbul Bilgi Universitesi'nden mezundur.
İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Kısmetim Otel dizisi ile yaşayan Bige Onal; Goc Zamanı, Maral, Benim Adım Gultepe, Yasak, Elde Var Hayat ve Halil İbrahim Sofrası dizilerinde rol almıştır. Ayrıca, Olanlar Oldu ve Martıların Efendisi filmlerinde de rol alan Bige Onal, 1,68 metre boyunda ve Kova burcudur.
bige-onal-kimdir-bige-onal-nereli-kac-yasinda-5f2d0a509e1b6.jpg
Bige Onal, şu sıralar Sen Cal Kapımı dizinde Selin karakterine hayat veriyor.

Bige Onal'ın rol aldığı diziler ve filmler:
2020- Sen Cal Kapımı (Selin) (TV Dizisi)
2019 – Bozkır (Tulay) (TV Dizisi)
2018 – Hakan: Muhafız (TV Dizisi)
2018 – Tehlikeli Karım (Seda) (TV Dizisi)
2017 – Martıların Efendisi (Ruya/Birgul) (Sinema Filmi)
2016 – Olanlar Oldu (Gizem) (Sinema Filmi)
2016 – Bodrum Masalı (Lal) (TV Dizisi)
2015 – Goc Zamanı (Didem) (TV Dizisi)
2015 – Maral:En Guzel Hikayem (Alara) (TV Dizisi)
2014 – Benim Adım Gultepe (Nazlı) (TV Dizisi)
2013 – Muhteşem Yuzyıl (Rita) (TV Dizisi)
2011 – Elde Var Hayat (Yeliz) (TV Dizisi)
2010 – Halil İbrahim Sofrası (Didem) (TV Dizisi)
2007 – Kısmetim Otel (Gizem) (TV Dizisi)
Son guncelleme: 08:50 - 07.08.2020