Merhaba Magazin Tutkunları!
Bugün magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden, Big5 yarışmasının dikkat çeken karakteri Ezgi Güçlü'den bomba gibi bir açıklama var! Hatırlarsanız, yarışmanın başından beri Ezgi hakkında "zorbalık" iddiaları kulislerde fısıltıdan öteye geçmiş, sosyal medyayı adeta ikiye bölmüştü. Kimi onu haklı bulurken, kimi de yarışmacı arkadaşlarına karşı tutumunu sert bir dille eleştiriyordu. İşte bu sessizlik, nihayet Ezgi'nin kendisinden gelen ilk yanıtla bozuldu ve sözleri gündeme bomba gibi düştü!
Uzun süren sessizliğinin ardından kameraların karşısına geçen Ezgi Güçlü, hakkındaki zorbalık iddialarının kendisini çok üzdüğünü ve aslında ekranlara yansıyanın tamamıyla bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu savundu. "Ben kimseye zorbalık yapmadım, sadece kendi sınırlarımı korumaya çalıştım. Yarışmanın getirdiği stres ve gerginlik yanlış yorumlandı," diyen Ezgi, gözlerinin dolduğu anlarda samimi bir portre çizmeye çalıştı. Açıklamalarında, bazı olayların çarpıtıldığını ve kurgusal müdahalelerle farklı bir yöne çekildiğini de ima ederek, aslında mağdurun kendisi olduğunu dile getirdi. Bu çıkışıyla hem destekçilerinden büyük alkış alırken, eleştiren kesimden ise "bahane" yorumları gecikmedi.
Peki Ezgi'nin bu açıklamaları, imajını ve yarışmadaki konumunu nasıl etkileyecek? Kamuoyu, Ezgi'nin bu "yanlış anlaşılma" savunmasına inanacak mı, yoksa daha derinlerde yatan bir gerçek mi var? Yarışmanın finaline doğru giderken bu iddiaların yeniden alevlenmesi, suların daha da bulanacağı anlamına geliyor. Şimdiden merak ediyoruz, Ezgi'nin bu çıkışıyla Big5 evinde dengeler yeniden değişir mi? Yarışmacı arkadaşları bu açıklamalara nasıl bir tepki verecek?
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ezgi'nin açıklamaları size samimi geldi mi, yoksa siz de hala soru işaretleri mi taşıyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!