Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beyonce’den 100 kişiye 5’er bin dolar kira yardımı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
beyonce-den-100-kisiye-5-er-bin-dolar-kira-yardimi.jpeg

Servetinin 355 milyon dolar olduğu tahmin edilen dunyaca unlu şarkıcı Beyonce, salgında yardım faaliyetlerine devam ediyor.
39 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, kurduğu BeyGOOD adlı yardım kuruluşu uzerinden, salgında kirasını odemekte gucluk ceken ya da evinden tahliye edilenler arasından 100 kişiye 5 biner dolar bağış yapılacağını duyurdu.
beyonce-den-100-kisiye-5-er-bin-dolar-kira-yardimi-5fe5a5fff3142.jpeg
Dernekten yapılan acıklamada, “Bu Noel sezonu bircok kişi evleriyle ilgili sorun yaşarken, bazı guzel haberleri paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Beyonce, haciz veya tahliyeyle karşı karşıya kalan bireylere ve ailelere 5 biner dolarlık hibe veriyor” denildi.
Acıklamada ayrıca şu ifadelere de yer verildi:
“Covid-19’un neden olduğu salgınla karşı karşıya kaldığımızda BeyGOOD fark yaratmak icin bir plan yaptı. İnsanlara gıda, su, ev gerecleri ve Covid testi gibi temel ihtiyacları sağlayan ulke capındaki kuruluşlara yardım ettik. Ruh sağlığı desteği de verdik. Ardından BeyGOOD Kucuk İşletme Etki Fonu’muzu başlattık ve bugune kadar 250’den fazla kucuk işletme 10 bin dolar hibe aldı.”
beyonce-den-100-kisiye-5-er-bin-dolar-kira-yardimi-5fe5a6003583a.jpeg
“Beyonce, en cok ihtiyac duyulan yerde destek ve yardım etmeye devam ediyor” denilen acıklamada, “BeyGOOD Etki Fonu’nun ikinci aşaması artık konut krizinden etkilenenlere yardım edecek. Evlerin borclarının ertelenmesi 26 Aralık’ta sona erecek, bu da hacizlere ve kira tahliyelerine yol acacak. İş kaybına, hastalığa ve genel ekonominin gerilemesine neden olan salgın nedeniyle bircok aile etkilendi” ifadesi yer aldı.
Beyonce’nin derneğinden yardım almak icin online başvurular arasından değerlendime ocak ayı sonunda yapılacak. Dernek, şubat ayında ikinci bir finansman desteği turunun daha sunulacağını belirtti.
beyonce-den-100-kisiye-5-er-bin-dolar-kira-yardimi-5fe5a600788e7.jpg

İlginizi CekebilirCorona virusuyle mucadele icin 6 milyon dolar bağışladı

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur