Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bestemsu Ozdemir: “Opuşme sahneleri artık olmuyor”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Son olarak Guvercin dizisinde rol alan Bestemsu Ozdemir pandeminin dizileri nasıl etkilendiğine dair konuştu. Ozdemir acıklamasında "Artık bazı sahneleri mesafeli oynuyoruz. Artık opuşme sahneleri falan olmuyor" dedi. Oyuncu Bestemsu Ozdemir, onceki gun Nişantaşı’nda goruntulendi. Bir spor merkezine uye olmaya geldiğini belirten Bestemsu Ozdemir, “Bu donemde cok hareketsiz kaldık. Zaten kilom yok. Kas yapmaya geldim.” dedi.
“BAZI SAHNELERİ MESAFELİ OYNUYORUZ”
Bestemsu Ozdemir, “Corona virusu salgını nedeniyle sette endişe duyuyor musunuz?” sorusuna “Artık bazı sahneleri mesafeli oynuyoruz. Opuşme sahneleri falan olmuyor.
Kiminin kronik hastalığı var. Benim oyle bir sağlık sıkıntım olmadığı icin cok buyuk bir korku yaşamıyorum. Hepimiz bir şekilde calışmak zorundayız. Kolonyasız gezmiyorum ve herkese de sıkıyorum. Surekli maske değiştiriyorum. İnsanlara dokunmuyorum” şeklinde yanıt verdi.
“BİR SENE SABREDELİM”

Ozdemir, pandemi nedeniyle yasaklanan partilerin evlerde gizlice duzenlenmesini bencilce bir hareket olarak nitelendirdi. Ozdemir, “Ben gitmiyorum. Sokakta yasaklanan şeyi yapmakta bana mantıklı gelmiyor.
Benim annem babam benim icin kıymetli. Bana bir şey olmayacak kafasıyla bunu yapmak biraz bencilce bir hareket. Hayatımız boyunca son altı aya kadar surekli eğlendik. Bir sene de otursak kimseye bir şey olmaz” dedi
bestemsu-ozdemir-opusme-sahneleri-artik-olmuyor-5f5e7491659fd.jpg

İLGİLİ HABERBestemsu Ozdemir kimdir? Bestemsu Ozdemir nereli ve kac yaşında?

Son guncelleme: 12:51 - 13.09.2020