Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş'tan derbi açıklaması!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Kasımpaşa'yı Oh ve Orkun Kökçü'nün golleriyle 2-1 mağlup etti.Maç sonu Beşiktaş ikinci başkanı Hakan Daltaban açıklamalarda bulundu.FUTBOLCULARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMBeşiktaş İkinci Başkanı Hakan Daltaban: "Şair demiş ki, "Formanda ter olmaya geldik." Bizim için önemli olan, sahada mücadele eden oyuncularımızın terinin son damlasına kadar mücadele ediyor olması. Bizim için önemli olan bu, mücadele önemli. Beşiktaş camiası ve tribünleri de tarih boyunca forması ıslatan futbolcuları sever. Bugün onu gördüğüm için mutluyum. Futbolculara çok teşekkür ediyorum.Değerli kaptanımız Orkun'u güzel golünden dolayı tebrik ediyorum. Milli takımda da aynı başarıyı göstermesini temenni ediyorum."BEŞİKTAŞ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZBeşiktaş İkinci Başkanı Hakan Daltaban: "Bizler için önemli olan ne yaptığını bilen bir anlayışı götürmek. Takım olmadığınız hiçbir oyunu kazanamazsınız. Camiamız şunu bilsin, biz çok iyi bir takımız; başkanı, yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve taraftarıyla. Biz birlik ve beraberlik için elimizden geleni yapıyoruz."BEŞİKTAŞ BÜTÜN DERBİLERE KAZANMAK İÇİN ÇIKARBeşiktaş İkinci Başkanı Hakan Daltaban: "Fenerbahçe derbisi ile ilgili bir şey söylemem herhalde çok saçma olur. Fenerbahçe ve derbiler, bizim kazanmaktan başka bir şey düşünmediğimiz olgulardır. Senelerce bunu yaşadık. Beşiktaş sahaya kazanmak için çıkar. Bizim tek hedefimiz kazanmak. Beşiktaş derbilere, bütün derbilere kazanmak için çıkar. Takımımız hazır. Futbol şansı ve diğer faktörler herhangi bir engel sağlamazsa o günleri yaşarız inşallah."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..