Magazin Editor
Magazin Habercisi
Haldun Domaç:Beşiktaş sezonu Çaykur Rizespor deplasmanında 2-2 beraberlikle tamamladı. İlk yarısını çok kötü oynadı, 2-0 gerideydi. İkinci yarıda işte Cerrly, Olaitan, yani onları oyuna soktuktan sonra Jota Silva'nın oyunu, maçı 2-2'ye getirdi. Ama bu maçta da tıpkı Konyaspor maçında başlayan süreç devam etti. Yani Sergen Yalçın istifa süreci. Nitekim Sergen Yalçın da maçtan sonra “Kulübede otururken utandım” cümlesini kullandı. Tabii ki 30 Ağustos'ta göreve başlamıştı ve ligdeki puan ortalaması sadece 1.73 ki bu gerçekten Beşiktaş adına son derece olumsuz bir grafik. Ziraat Türkiye Kupası'ndan da elendi.Şimdi dikkatler artık yönetim kuruluna çevrildi. Sergen Yalçın topu yönetim kuruluna attı. Yani yönetim kurulu, Serdal Adalı ve yönetim kurulu eğer “Git” derse gideceğim, taraftarlar da “Git” derse giderim demişti. Tabii son kararı verecek olan kişinin net bir şekilde yönetim olduğunu söylememiz lazım. Serdal Adalı olduğunu söylememiz lazım.Peki böyle olunca iş ne oldu? Sergen Yalçın giderse kim gelecek sözleri başladı. Ve Şenol Güneş ismi ortaya atıldı. Ve Şenol Güneş de “Mühim olan göreve gelmek değil, göreve gelmeniz için layık görülen sevgiyi kaybetmemektir. Beni bu göreve layık gören Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum ama önemli olan başkanın vereceği karar” dedi.Bu arada bir de etik olarak, Sergen Yalçın devam etme yönünde açıklama yaptığına göre benim niyet belirtmem yanlış olur dedi. Ama şu açıklamalardan çıkan sonuç; eğer Sergen Yalçın ayrılırsa, Şenol Güneş'e gidecek teklifi kabul edecek gibi görünüyor.Bir, Sergen Yalçın görevden ayrılmalı mı? İki, Şenol Güneş'in gelmesine nasıl bakıyorsunuz?Duhuliye.com