Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Beşiktaş’ta sürpriz seçim kararı!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Başkan Serdal Adalı’nın bugün yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirmesi bekleniyor.Edindiğimiz bilgilere göre Beşiktaş yönetimi olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı. Seçimin Ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanırken, kesin tarih ve seçim takviminin yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından netleşmesi bekleniyor.Başkan Serdal Adalı’nın yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek son durumu değerlendireceği ve toplantının ardından seçim sürecine ilişkin detayların kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi.Adalı yeniden aday olacakEkim ayında yapılması planlanan seçimde mevcut başkan Serdal Adalı yeniden aday olacak. Serdal Adalı’nın yeni dönemde yönetim listesinde kapsamlı değişikliklere gitmesi ve yeni kadrosuyla kongre üyelerinin karşısına çıkması bekleniyor.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026