Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Beşiktaş’ta sorun teknik direktörler değil"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Ali Aydın: Beşiktaş’ta sorun teknik direktörler değil. Beşiktaş’ta sorun yönetimler ve vizyonsuzluk.Bu çok net bir şekilde görünen bir şey. Bu, sayın Ahmet Nur Çebi’nin şampiyon olduktan sonraki süreçte başlayıp hâlâ devam eden bir vizyon sorunu var Beşiktaş’ta.Her gelen ‘Bu kadar borç var, bunu yapacağız…’Taraftarın umurunda değil. Taraftar mücadele eden takım görmek istiyor sahada. Beşiktaş şampiyon olmayabilir ama ligi sonuna kadar götürebilecek bir kalitede olması gerekiyor. İllaki biri şampiyon olacak.Ocak ve Mart ayında hepimiz ne diyorduk; bu transferler cuk oturdu, helal olsun Sergen hocaya. Hatta Beşiktaş acaba ikinci olabilir mi? O seri galibiyetlerin alındığı dönemler…Şimdi sosyal medyada çok bel altı yapılıyor. Ayrıca ‘Sergen hoca Solskjaer’e böyle böyle demiş…’Sergen hoca vallahi kusura bakmasınlar da Sergen hoca bu takımın 100. yılında takım kaptanıydı ve ‘Sergen attı, şampiyonluk geldi!’Sergen Yalçın bu takımı pandemide şampiyon yaptı. Solskjaer ile olan kamptaydım, itiraz ettim. Gözümle gördüğüm bir şey vardı; bugün takımda olan futbolcular konuşmuyorlar. Ben biliyorum. Geçen sene Solskjaer’i seven arkadaşlara soruyorum, sosyal medyada yazıp çiziyorlar. 38 tane oyuncu gitti geçen sene kampa, kamptaki durumu görseniz ağlardınız.Yalvardım, söyledim olmaz. Beşiktaş sağlıklı kamp yapmıyor. Bir grup var takımdan gönderilecekler, bir grup gençler… Abraham gelmiş, Orkun gelmiş; orada sahayı üçe bölmüşler çalışma yapıyorlar, ne olduğu belli değil. Birçok futbolcu rahatsızdı o kampta. Hazırlık maçları zaten fecaat geçti.Göndermeye çalıştığın oyuncuları zaten neden oynatıyorsun ki! Sen sezona hazırlanıyorsun. Oynaman gereken önemli Shakhtar Donetsk maçın vardı. ‘O maçı eleyeceğiz’ dediler ama olmadı…Duhuliye.com