Magazin Editor
Magazin Habercisi
Sercan Dikme: Ersin Destanoğlu’nun ayrılma ihtimalini geçen haftadan itibaren %51 olarak görüyorum. Hull City teklif yaptı ve oyuncuyla görüşüyor. Hull City dışında İspanya’dan da bir teklif var. Oyuncunun bu konuda nasıl bir karar vereceği merak konusu. Ben, %51 ayrılır ihtimali görüyorum. Beşiktaş’ta bugün itibarıyla kaleci konusunda yoğun bir çalışma var. Geniş listede daha önce de paylaştığım isimlerden biri Alexander Nübel. Alman Milli Takımı aday kadrosunda yer alıyor. Nübel, Bayern Münih’ten ayrılmak ve yeni sezonda birinci kaleci olarak oynamak istiyor. Bayern Münih de buna sıcak bakıyor ancak bir bonservis talebi bulunuyor. Beşiktaş şartlarını zorlayacak. İngiltere’den bazı kalecilerle de temas halinde olunduğunu söyleyebilirim.Davitashvili uzun zamandır Beşiktaş’ın listesinde. Ancak o bölgede sadece bu isim gündemde değil. Kulübünün bonservis talebi var; benzer durum Trossard için de geçerli. Sol kanat transferinin, kampın başlamasıyla birlikte belli bir noktaya gelmesi bekleniyor. 23 Temmuz’da oynanacak Midtjylland maçına kadar kaleci, sol bek, sol kanat ve orta saha transferlerinin belirli ölçüde tamamlanması hedefleniyor. Sol bekte Monaco forması giyen Kassoum Ouattara da gündemde. Oyuncu Beşiktaş’ın teklifini kabul etti ancak Monaco ile Beşiktaş arasında satın alma opsiyonu konusunda henüz anlaşma sağlanamadı. Ndidi’ye hem Avrupa’dan hem de Körfez ülkelerinden teklifler gelmesi bekleniyor. 6 numara transferi planlanıyor. İlerleyen süreçte kontenjana bağlı olarak bir 8 numara takviyesi de gündeme gelebilir. Ndidi’nin ayrılması durumunda bu bölgeye ek bir transfer yapılması gerekecek. Duhuliye.com