Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş'ta hoca borsası! Yeni teknik direktör kim olacak?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
TEKNİK DİREKTÖR OPERASYONUBeşiktaş’ta yeni sezon öncesi teknik direktör arayışları hız kazanırken, yönetim de kritik bir karar sürecine girmiş durumda. 2025-2026 sezonuna Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde başlayan Beşiktaş, Avrupa kupalarında yaşanan hayal kırıklığının ardından Norveçli teknik adamla yollarını ayırmıştı. Sezonun devamında göreve getirilen Sergen Yalçın da beklenen çıkışı sağlayamayınca yönetim, deneyimli çalıştırıcıyla da vedalaşma kararı aldı. Yaşanan gelişmeler sonrası gözler tamamen yeni teknik direktör operasyonuna çevrildi.RAZVAN LUCESCUBeşiktaş Yönetimi’nin masasında hem yerli hem de yabancı birçok aday bulunurken, yapılan değerlendirmelerde takımın geleceğine uygun bir profil oluşturulmaya çalışılıyor. İlk etapta teknik anlayış, oyun sistemi, mali şartlar ve uzun vadeli planlama kriterlerinin ön plana çıktığı öğrenildi. Öne çıkan isimlerden Razvan Lucescu’nun, disiplinli futbol yapısı ve takım organizasyonuna dayalı sistemi nedeniyle listenin üst sıralarında yer aldığı ifade edildi. OLİVER GLASNERCrystal Palace ile Avrupa’da başarılı bir dönem geçiren Oliver Glasner de güçlü adaylardan biri olarak dikkat çekiyor. Ancak başarılı hocanın üçlü savunma sistemi tercihi soru işaretleri yaratıyor.ARDA TURANArda Turan yerli alternatifler arasında ilk sırada bulunuyor. Shakhtar’ı çalıştıran 39 yaşındaki çalıştırıcı için önceki gün ilk temaslar kurulmuştu. Kulislerde adı geçen Roberto Mancini’nin de yüksek maliyeti önemli bir engel olarak görülüyor. Ange Postecoglou ve Dino Toppmöller ise teknik değerlendirmelerde geri planda kaldı. Yönetim, yeni hocayı belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.Haber kaynağı: Fanatik