Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Beşiktaşlı zenginler niye para versin ki!!"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Celal Kolot;Beşiktaşlı zenginler niye Beşiktaş'a maddi destek vermiyorlar? Ben de diyorum ki niye versinler? Her para verenleri hırsız diye küfür ederek gönderirsen niye bu Beşiktaşlı zenginler para versin ki!!Bu Süleyman Seba'dan beri devam ediyor. O zaman Turgay Ciner, Zafer Yıldırım bütün borçları silelim demişti ama sayın Seba'yla ayrı düşmüşlerdi… Yıldırım Demirören hatalı transfer yaptı diye adına aleyhte tezahüratlar bestelenmişti.Halbuki 50 milyon USD kulübe hibe etti yıllar evvel.. Hasan Arat kulübün içine etti, Ahmet Nur Çebi etrafını futbol cahili kişilerle birlikte, hâlâ sözleşmesi devam eden oyuncular transfer etti. Serdal Adalı her transfer dönemi 100 milyon euroluk para harcıyor ama hâlâ Beşiktaş'ta kaliteli futbolcu çok az, 3-4 tane. Bu da bu sene bir derbi bile kazanamamamızdan açıkça görülüyor.Ben de zamanında para verdim, geri de aldım ama camia “Ne olacak ki para verdi, ne yaptı ki?” diye eleştirildim. Şimdi bu kadar eleştiri, küfür, hırsız damgası vurulursa geçmiş ve gelecek zengin başkanlara, millet niye para versin ki? Bir de şimdi sosyal medya belası; binlerce küfür kıyamet, asılsız iddialar ve ailesine kadar hakaret edecekler, sonra niye zengin kişiler Beşiktaş'a yardım etmiyor diyecekler.Olmaz bu iş, eşyanın tabiatına aykırı… Haa bir de Beşiktaş satılacak diyorlar yıllardır, ya niye alsın yabancı fonlar Beşiktaş'ı? Her sene birkaç milyon dolar açık veren bütçemiz var. Dünyada bir sürü takım var, onlara yatırım yapıyorlar. Sonunda bu işe ticaret olarak bakıyorlar.Bütün dünyada Amerikalı, Uzak Doğulu zenginler veya fonlar günün sonunda; büyük fotoğrafta en az 600 milyon USD borcu kulübün! 10 tane Beşiktaşlı zenginin kuracağı fonda Beşiktaş'a yetmez ve uymaz.Türkiye'de ticaret yapanlar bilirler, ortaklık çok zordur şirketlerde ve buna ek iş olarak yapacaklar güya. Tüm bunlardan verim alınabilir mi? Büyük egolu zenginlerimizden! Parayı verenler futbola karışmayacaklarmış, profesyonellere bırakacaklarmış işleri; buna kim inanır bu ülkede, olacak iş mi...Bu son 10 seneye kadar oluyordu ama futbolcu bonservisleri, maaşları ve menajer paraları çok arttı. Artık futbolcular başkandan ve yöneticilerden daha zengin! Kaç tane kulüp battı Türkiye'de görmüyor musunuz? Normalde Avrupa'da bu bilançolarla önce puan silerler sonra küme düşürürler, birkaç kulüp hariç kulüp kalmaz ülkemizde. Bu kadar anlatabildim, varsa çözüm üretecek insanlar buyursun anlatsınlar…**Duhuliye.com