Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaşlı oyuncudan Hacıosmanoğlu’na yanıt!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın eski futbolcularından Recep Çetin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun A Milli Takım için kullandığı “tarihin en karakterli kadrosu” ifadesine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Sosyal medya üzerinden görüşlerini paylaşan Çetin, milli formayı giymenin başlı başına bir değer olduğunu vurgulayarak, geçmişte bu formayı terleten oyuncuların da aynı şekilde saygıyı hak ettiğini ifade etti.Recep Çetin açıklamasında, “İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bugünkü Milli Takımımız için 'tarihin en karakterli kadrosu' söylemini ikinci kez tekrar etmesi üzerine bunları yazma gereği duyuyorum. Ben Recep Çetin. Yıllarca Ay-Yıldızlı formaya elimden geldiğince emek verdim. Sahada kötü oynadığım günler olmuştur ama ülkem için kötü mücadele ettiğim, geri adım attığım tek bir saniye bile olmamıştır. Benim gözümde o formayı tek bir kere bile giymiş herkes eşsiz bir değerdir” dedi.Deneyimli isim, geçmişte milli takıma hizmet eden futbolcuları da hatırlatarak, “Feyyaz, Aykut, Rüştü, Oğuz, Bülent, Arda, Tuncay, Tümer, Nihat, Tayfur, Tugay, Mehmet... Bu bayrağa hizmet eden herkes karakterlidir. ‘En karakterli kim’ kıyaslamalarını tarihten kimse yapmadı, siz de artık bir kenara bırakın” ifadelerini kullandı.Recep Çetin’in sözleri, milli takım üzerinden yapılan karşılaştırmaların yeniden tartışılmasına neden olduDuhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..