Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş’la ilgili en çok rahatsız eden konulardan biri...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu.HT Spor'da konuşan Yalçın Ayhan, Beşiktaş'ın oyunu eleştirerek şunları söyledi:BEŞİKTAŞ MAÇI SADECE SKOR OLARAK KAYBETMEDİ…Yalçın Ayhan: “Beşiktaş, bugün sadece skor olarak değil, oyunun üstünlüğünü ve kontrolünü de kaybetti.Eski bir futbolcu olarak beni Beşiktaş’la ilgili en çok rahatsız eden konulardan biri şu: Bu oyuncu grubu kötü performans sergileyebilir, mağlup olabilir. Ancak mağlubiyeti bu kadar kabullenmiş bir oyuncu grubuyla ben uzun yıllardır karşılaşmadım.En azından sahada isyan eden, oynadığı kötü futbolu ve alınan olumsuz skoru beden diliyle bile olsa ifade eden kimse yoktu. Bir tek kaleci Ersin vardı. O da arkadan zaten işlerin olumsuz gittiğini görüyordu.Transfer odaklı bir düşünce her ne kadar mevcut başarısızlığı ifade etse de bence sahip olunan oyuncu kadrosuyla daha sürdürülebilir ve oyunu kontrol edebilen bir futbol oynanmalıydı Beşiktaş.”duhuliye.com