Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Beşiktaş’ın yeri bende ayrı”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Almanya 2. Futbol Ligi’nde Schalke 04 forması giyen ve takım kaptanlığı görevini üstlenen Kenan Karaman, Beşiktaş günlerine dair açıklamalarda bulundu. 2021-2022 sezonunda siyah-beyazlı formayı terleten milli futbolcu, Beşiktaş’ın kariyerinde özel bir yere sahip olduğunu ifade etti.Kenan Karaman: "Beşiktaş formasını terletme imkanım olduğu için, o taraftarın önünde futbol oynayabildiğim için şanslıyım. Beşiktaş'ın benim için her zaman ayrı bir yeri olacak. Dışarıdan bakınca benim adıma çok olumlu görünmeyen ve iyi olmayan bir sezon yaşasak da çok güzel bir tecrübe oldu. Her zaman hayalim 3 büyüklerden birinde oynamaktı. Bu yüzden pozitif ve güzel anılarım oldu. Ben de Beşiktaş taraftarlarını hep öyle hatırlıyorum. Beşiktaş'ta hem Şampiyonlar Ligi deneyimim oldu hem de Süper Kupa kazandık. Bir Türk kulübüyle Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok anlamlıydı. Şampiyonlar Ligi'ni hatırlamak çok güzel. Bir Türk takımıyla bunu yapmak hep hayalimdi ve bunu Beşiktaş'la gerçekleştirdim."Duhuliye.com