Magazin Editor
Magazin Habercisi
TRT Spor’da değerlendirmelerde bulunan Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş’ın transfer politikası üzerinden Mohamed Salah gündemini eleştirdi.Çilingiroğlu, Trabzonspor’un kısa sürede gerçekleştirdiği bir transfer hamlesini Beşiktaş’ın yapamadığını belirterek, “Beşiktaş’ın beceremediği bir hadiseyi Trabzonspor bir günde becermiştir. Beşiktaş beceremedi, Trabzonspor becerdi.” ifadelerini kullandı.Salah transferine ise net bir şekilde karşı olduğunu dile getiren Çilingiroğlu, “Ben olsam Beşiktaş’a böyle transfer yapar mıydım? Ben Salah transferinin tamamen karşısındayım.” dedi.Tecrübeli yorumcu, Salah’ın olası katkısını kabul etmesine rağmen bu transferin Beşiktaş’ın hedeflediği kulüp profiliyle örtüşmediğini savundu:“Oyuncu gelir, büyük katkı sağlar, belki Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşır ama bu mudur benim hayalimdeki Beşiktaş? Hayır, zaten benim prensiplerime aykırıdır.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026