Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ertem Şener youtube kanalında flaş açıklamalarda bulundu. İşte Ertem Şener'n açıklamaları:BEN BEŞİKTAŞ'IN YABANCI SERMAYEYE SATILMASINI İSTERİMErtem Şener: "Ben bir Beşiktaşlı olarak, Beşiktaş'ın, Beşiktaş'ın yabancı sermayeye satılmasını isterim. Açık söylüyorum, isterim. Ben Beşiktaş'ın yabancı sermayeye satılmasını isterim."BEŞİKTAŞ YABANCI SERMAYEYE SATILIRSA 7-8 SENE İÇİNDE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FİNAL OYNARErtem Şener: "Baba ben her sene şampiyon olacağım. Gitti Beşiktaş bir Rus iş adamına satıldı diyelim veya ne bileyim, Katarlı bir iş adamına Beşiktaş satıldı. İyi dinleyin şimdi. Buradan bütün Beşiktaşlılara soruyorum. Sevgili Beşiktaşlılar...Ali el-Erteymİ diye bir Orta Doğulu bir iş adamı geldi Beşiktaş'ı aldı. Dedi ki, 'Kardeşim Beşiktaş'ın borçları bu kadar. Beşiktaş'ın bu kadar borcu var, önce bir borçları temizleyelim.' Ali el-Erteymi, tamam mı? Gitti abi sana acayip bir teknik direktör getirdi. Kimi getirdi? Iraola'yı. Bournemouth'un teknik direktörünü getirdi. Yanına 15-20 kişilik bir ekip getirdi. Acayip bir ekip getirdi o Iraola. Taç antrenörü, duran top antrenörü, serbest vuruş antrenörü, ondan sonra korner antrenörü, bilmem ne antrenörü... Getirdi bunların hepsini. Peki.Ondan sonra bir de oraya CEO falan atadı böyle, CEO'lar falan atadı. Öyle herkesi değil, menajerleri falan sokmuyor ha. Menajerleri falan sokmaz öyle kulübe. Ondan sonra, ilk sene şampiyon yaptı. İkinci sene bir daha şampiyon yaptı, üçüncü sene şampiyon yaptı. Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor takım. Önce bu 32 takım arasında acayip bir şey yapmaya başladı. İlk işte ne bileyim 16'ya girdi. 16 takımlı eleme turunda elendi geldi. Önümüzdeki sene bir daha 16 takımlı eleme turunda elendi geldi. Sonra çeyrek finale çıktı Beşiktaş. Sonra iki sene sonra yarı final oynadı. Arkadaş...Bu başka bir şey bak. Bu farklı bir şey. Bu değişik bir şey yani. Bunu değerlendirmek lazım bence, %100 değerlendirmek lazım. %100. Sonra da ilk final. 10 sene içerisinde final oynarsın, 7-8 sene içerisinde final oynarsın."duhuliye.com