Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Beşiktaş’ın stoper, sağ kanat ve merkez orta sahaya ihtiyacı var”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Olaitan’ın Beşiktaş kadrosundaki rolüne değinen Yalçın, oyuncunun sürekli ilk 11’de görev yapabilecek bir isim olarak transfer edilmediğini belirtti:“Ben, Olaitan’ı banko oynasın diye almadım. Olaitan, rotasyon oyuncusu. İyi de oynuyor tamam ama 80 maç oynayamazsın. Oraya alternatif oyuncu lazım.”Savunma hattına ilişkin değerlendirmesinde Emmanuel Agbadou’nun performansına dikkat çeken Sergen Yalçın, futbolcuların zaman zaman hata yapmasının doğal olduğunu ifade etti:“Dün akşam Agbadou, hiç hata yapıyor mu? Hep doğru yerde, paslar milimetrik. Herkes hata yapabilir.”Karşılaşmanın 2-1’e gelmesinin ardından Beşiktaş’ın geri dönüş için önemli bir momentum yakaladığını savunan Yalçın, üçüncü gol öncesindeki pozisyonda Alexander Nübel’in Salih Özcan’a verdiği pası eleştirdi:“2-1 olduktan sonra maç yüzde 100 dönecekti. Nübel, o topu niye Salih’e veriyorsun? Maç 2-1 olmuş. Takım tepkiyi vermiş. Öyle bir hatada takımın bütün şeyini aşağıya çekti. Hatayı Salih yaptı ama Nübel yaptırdı. Risk almaya gerek yok.”Kalecilerin zaman zaman hatalı goller yiyebileceğini de belirten Yalçın, “Uzaktan şutları kurtaramayabilirsin. Kaleci tabii ki hatalı gol yiyecek.” ifadelerini kullandı.Programda, “Devre arası Beşiktaş’ın özellikle takviye yapması gereken mevkiler hangileri?” sorusuna da yanıt veren Sergen Yalçın, üç bölgeyi işaret etti:“Stoper, sağ kanat ve merkez orta saha.”Sergen Yalçın böylece Beşiktaş’ın ara transfer döneminde savunmanın merkezine, sağ kanada ve orta sahanın merkezine takviye yapması gerektiğini ifade etti.duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026