Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Beşiktaş’ın Sigortası Salih”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ın performansını değerlendiren Ali Ece, siyah-beyazlı takımın orta sahadaki önemli isimlerinden Salih Özcan'ın önemine dikkat çekti."Burası İnönü" programında konuşan Ece, Beşiktaş'ın Alanyaspor deplasmanında yaşadığı puan kaybında Salih'in ikinci yarıda oyundan çıkmasının etkili olduğunu söyledi.Ece, "Beşiktaş'ın sigortası Salih. İkinci yarıda Salih oynayamadı Alanya deplasmanında. Beşiktaş o yüzden o maçı kazanamadı. Artı hakem hatası. Amed maçı da hakem hatası. " ifadelerini kullandı.Vincenzo Italiano'nun değerlendirmelerine de değinen Ece, "Hoca öyle diyor. Vincenzo Italiano öyle dediği için hocaya saygı duyuyorum, analizine. O yüzden yoksa bence ben daha fazla hata gördüm ama hoca öyle diyorsa, peki ya. Bence Vlahovic'in pozisyonu penaltıydı" dedi.Salih Özcan'ın açıklamalarını da değerlendiren Ece, oyuncunun özür dilemesini özellikle vurguladı. Ece, "Ben en çok Salih'in dediğine hürmet ediyorum. Ben böyle oyuncuyu çok özledim Beşiktaş'ta. 'Benim hatam, özür dilerim' diyor ya. Salih'in kariyerinde yaptığı en kötü beş hatadan iki tanesi o maça denk geldi bence" şeklinde konuştu.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026