Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Beşiktaş’ın rakipleri de bu deplasmanlarda puan kaybedecek”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Siyah-beyazlıların yaşadığı puan kaybının büyütülmemesi gerektiğini belirten Göl, Amedspor deplasmanının ligde birçok takım için zorlu geçeceğini söyledi.Berk Göl, “Sonuçta bu ligde bir yerde kaybedeceksin. Bunlar kaybedilebilecek deplasmanlar. Telafi edilmesi gereken bir puan kaybı olarak görmüyorum. Bence rakiplerin çoğu da buralarda puan kaybedecek” ifadelerini kullandı.Mağlubiyetin kendisi için büyük bir sürpriz olmadığını belirten Göl, Beşiktaş adına karamsarlığa kapılacak bir tablo bulunmadığını vurguladı:“Çok sürpriz gelmiyor bana. Ense karartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.”Karşılaşmanın ikinci yarısına da değinen Berk Göl, Amedspor’un üçüncü golü bulamaması hâlinde Beşiktaş’ın maça ortak olabileceğini söyledi.Göl, “Üçüncü gol olmasa Beşiktaş maça ortak olacaktı. Çünkü Amedspor hiç çıkamıyordu. Çok ciddi bir Beşiktaş baskısı vardı” dedi.Beşiktaş’ın golü erken bulduğunu ve oyunun gidişatını lehine çevirmeye başladığını belirten Berk Göl, sözlerini şöyle tamamladı:“Gol de çok erken gelmişti. İkinci yarıda her şey Beşiktaş’ın lehine doğru gidiyordu.”duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026