Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Beşiktaş’ın peşinden gitmek zorunda kalacaklar, çünkü tutulamayacak”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın Marsilya karşısında aldığı 4-1’lik galibiyete değinen Çilingiroğlu, özellikle takımın belirli bir sistem üzerinden hareket etmesini ön plana çıkardı.“Benim istediğim, hep savunduğum bir sistem üzerinde yürüdüğü için keyif alıyorum. Sistem doğru gittiği zaman daha fazla keyif alıyorum.”“Italiano daha hiçbir şey görmedi”Marsilya karşılaşmasındaki tribün atmosferine de ayrı bir parantez açan Çilingiroğlu, Beşiktaş taraftarından övgüyle söz etti:“Dünyanın en büyük seyircisi. Hiç tartışması yok bunun. Çok etkililer. Italiano daha hiçbir şey görmedi. Beşiktaş seyircisi bambaşka bir şey. Böyle devam ederse Italiano sokakta yürüyemez.”Çilingiroğlu, siyah-beyazlı takımda gol yükünün farklı oyuncular tarafından paylaşılmasına da dikkat çekerek bunun sistemin işlediğinin göstergelerinden biri olduğunu ifade etti.Salih Özcan’a büyük övgüSezonun geride kalan bölümünde ligin en değerli oyuncusunun kim olduğu sorusuna Çilingiroğlu, Beşiktaş’tan Salih Özcan’ın ismini verdi.“Bana göre Salih. Marsilya maçının kahramanı da Salih mesela. Ben Orkun’dan daha fazla beğenirdim Salih’i ilk milli takıma çıktıkları zaman.”Çilingiroğlu ayrıca İlhan Fakılı ve Olaitan gibi daha düşük maliyetli oyuncular üzerinden transfer politikasına dikkat çekerek, yüksek bonservis bedelleri ödemeden de doğru oyuncuların bulunabileceğini savundu.“Beşiktaş şu anda Türkiye’nin en iyi futbol oynayan ekibi”Amedspor karşılaşması öncesinde Beşiktaş’ın mevcut durumunu değerlendiren deneyimli yorumcu, siyah-beyazlıların oyun seviyesine ilişkin şu ifadeleri kullandı:“Ben şu anda Avrupa’nın iyi takımlarından bir tanesi diyorum. Sadece Türkiye’nin şu anda en iyi futbol oynayan ekibi. Şu an itibarıyla futbol oynayan diyorum.”Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun oyuncu tercihlerine ve sistem disiplinine de değinen Çilingiroğlu, İtalyan çalıştırıcının işleyen düzeni kolay kolay bozmadığını ve futbolcuların fiziksel durumları konusunda da dikkatli davrandığını belirtti.“Bu takım şampiyon olmasa da olur, yeter ki sistem bozulmasın”Beşiktaş’ın henüz yolun başında olduğunu vurgulayan Çilingiroğlu, mevcut futbol anlayışında istikrar sağlanması gerektiğini söyledi:“Beşiktaş daha yolun başında. O yolun başını doğru geçerse, buna da sabredersen çok farklı şeyler olabilir önümüzdeki senelerde Beşiktaş için.”Çilingiroğlu sözlerini, siyah-beyazlıların geleceğine ilişkin dikkat çeken ifadelerle sürdürdü:“Bu takım bu sene şampiyon olmasa da olur ama bu takım böyle oynasın. Bu sistemi bozmasın. Avrupa’da dişe diş oynasın, benim kabulüm. Önümüzdeki yıllarda devamı gelecektir. Yeter ki istikrar bozulmasın.”“Beşiktaş’ın peşinden gitmek zorunda olacaklar”Beşiktaş’ın sportif ve ekonomik anlamda doğru bir model oluşturması halinde diğer kulüplere örnek olacağını söyleyen Çilingiroğlu, programın sonunda şu ifadeleri kullandı:“Beşiktaş bu kafayla herkese örnek olmalı. Beşiktaş başarıya ulaşsın; ileriye dönük futbolcu satışlarından gelecek gelir, sahada oynanan oyun, forma satışları, yayın gelirleri… Beşiktaş’ın peşinden gitmek zorunda olacak millet. Çünkü tutulamayacak.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026