Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Beşiktaş’ın Önder Özen gibi bir akla ihtiyacı vardı”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevine getirilen Önder Özen hakkında değerlendirmelerde bulunan Mustafa Demirtaş, siyah-beyazlı kulübün önemli bir yapılanma sürecine girdiğini söyledi.Serbest Sekiz YouTube kanalında konuşan Demirtaş, Önder Özen'in göreve gelişinin sürpriz olmadığını belirterek, Serdal Adalı yönetiminin daha profesyonel bir futbol yapılanması oluşturmak istediğini ifade etti.Önder Özen'i uzun yıllardır tanıdığını dile getiren Demirtaş, “Beşiktaş için hayırlı olacağını düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş’ın böyle bir akla ihtiyacı vardı. Geçmişte de vardı, bugün de var. Özellikle güçlü bir kadro iskeleti oluşturulması ve geleceğe yönelik planlamalar yapılması konusunda Önder Özen’in önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.“Gece gündüz çalışacağından eminim”Önder Özen’in çalışma disiplinine dikkat çeken Demirtaş, sportif direktörün kulübün menfaatlerini her şeyin üzerinde tutacağını söyledi.Demirtaş, “Kendisini yakından tanıyan biri olarak Beşiktaş için gece gündüz çalışacağından eminim. Personel seçiminden oyuncu maaşlarına, kadro planlamasından bütçe yönetimine kadar her konuda kulübün çıkarlarını gözeterek hareket edecektir. İçinde bulunduğu kurumu sahiplenen ve geliştirmeye çalışan bir karaktere sahip” ifadelerini kullandı.“İletişim konusunda önemli bir rol üstlenecek”Beşiktaş'ın son yıllarda eksikliğini hissettiği konulardan birinin iletişim olduğunu belirten Demirtaş, Önder Özen’in bu alanda da önemli bir görev üstleneceğini söyledi.Sportif direktörün yönetim ile teknik ekip arasında köprü görevi göreceğini vurgulayan Demirtaş, “Projeyi anlatan, yapılanmayı kamuoyuna doğru şekilde aktaran bir isme ihtiyaç vardı. Önder Özen bu konuda oldukça başarılı. Hem başkan hem teknik direktör hem de yönetim adına önemli bir iletişim kalkanı olacaktır” diye konuştu.“Teknik direktör seçiminde sabırlı olunmalı”Beşiktaş’ın önündeki ilk gündem maddesinin teknik direktör tercihi olduğunu ifade eden Demirtaş, bu kararın aceleye getirilmemesi gerektiğini söyledi.Siyah-beyazlı kulübün kısa vadeli çözümler yerine uzun soluklu bir proje oluşturması gerektiğini belirten Demirtaş, “Beşiktaş’ın artık pansuman çözümlere değil, sağlam temellere ihtiyacı var. Bu nedenle seçilecek teknik direktör sadece bugünü değil, gelecek sezonları da planlayabilecek bir isim olmalı. Bu süreç biraz zaman alabilir ancak doğru kararın verilmesi çok önemli” değerlendirmesinde bulundu.“Yarışan ve geleceğe iskelet bırakacak bir takım hedefleniyor”Mustafa Demirtaş, Önder Özen’in scout ekibi ve yeni teknik direktörle birlikte Beşiktaş’ta sürdürülebilir bir yapı kurmayı hedefleyeceğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:“Beşiktaş’ın amacı sadece bu sezon yarışmak değil, sonraki yıllara da güçlü bir kadro ve sağlam bir yapı bırakmak olmalı. Teknik direktör, scout ekibi ve sportif direktör koordinasyonunda eksik parçalar tamamlanarak hem rekabetçi hem de geleceği planlayan bir takım oluşturulacağını düşünüyorum.”duhuliye.com