Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş'ın kültür değişimine ihtiyacı var...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan programda Beşiktaş ile ilgili görüşlerini paylaşan Semih Sezerli, Beşiktaş'ın futbol direktörlüğüne getirdiği Önder Özen ile ilgili tespitlerini paylaştı.İşte Semih Sezerli'nin görüşleri:ÜMRANİYE'NİN DEĞİŞMESİ SÖZ KONUSU OLABİLİRSemih Sezerli: "Şimdi Önder Özen'i Beşiktaş'a sadece bir klasik kadro planlayıcısı olarak geldi gibi görmemek lazım. Çünkü Önder Özen hocanın bir kadro planlayıcısı olarak, sadece kadro planlayıcısı olarak gelmediğini biliyorum bizzat. Gözümle biliyorum, kulağımla biliyorum.Şimdi 'Bu oyuncuyu aldım, diğer oyuncuyu gönderdim' kadar basit bir yapı değil. Çünkü Beşiktaş'ın şu an konusu sadece transfer değil, daha önce de anlattığım gibi. Şimdi Beşiktaş'ın futbol iklimi ve kültürünün değişimi ile ilgili bazı adımlar atacağına eminim. Duyum değil bu, eminim.Belki bazı adımlar çok cesur olacak. O 'Acının içine girmek' diyor ya Önder hoca... İçerideki belki yapının güncellenmesi, Ümraniye'nin değişmesi gibi bazı konular söz konusu olabilir. Bu duyum değil, tahmin. Önder hocanın biraz o 'acının içinden geçmek' tabirini ben böyle alıyorum. Ha, ilk adımda beklenen şu olacak: Bir teknik direktör tercihi ve oyuncu transferi. Ama bu sadece yetmeyecek. Sonrasında Beşiktaş'ın tekrardan yarışta kalabilmeyi —yarışmak değil— hatırlayacak bir kültür dönüşümüne ihtiyacı var."duhuliye.com