Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş'ın iç sahayı kale haline getirmesi lazım!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş taraftarının iç saha atmosferini çok özlediğini belirten Ergin Aslan, siyah-beyazlıların Tüpraş Stadı’nı rakipler için adeta çıkılması zor bir kaleye çevirmesi gerektiğini söyledi.“17 maçta 17 galibiyet yazacaksın”Beşiktaş’ın şampiyonluk hedefi varsa iç sahada puan kaybına tahammül etmemesi gerektiğini vurgulayan Aslan, şu ifadeleri kullandı:“Bir kere Beşiktaş'ın iç sahayı kale haline getirmesi lazım. Bak 17 maç mı yapıyorsun, 17 galibiyet yazacaksın. Şampiyon mu olmak istiyorsun? 17'de 17, hadi abartma 16. Bak 16, bir de beraberlik yazarsın. Bir kere mağlubiyeti orada unutacaksın, iç sahayı kale haline getireceksin çünkü ortam buna müsait.”“Çorumspor maçında güçlü geri dönüş bekliyorum”Beşiktaş taraftarının oluşturduğu atmosferin bu hedef için uygun olduğunu ifade eden Aslan, Çorum FK karşılaşmasının Alanyaspor ve Zalgiris maçlarının ardından toparlanma açısından önemli olacağını dile getirdi.Aslan, “Taraftar, camia, ortam, ambiyans buna müsait” derken Çorum FK’nın lige iyi bir başlangıç yaptığını da hatırlatarak rakibin küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizdi.Tecrübeli yorumcu, sözlerini şöyle sürdürdü:“Zalgiris'le Beşiktaş'ın seviyesi arasında fark var. O yüzden ben o güçlü geri dönüşün Alanya ve Zalgiris maçlarından sonra Çorumspor maçıyla olacağını düşünüyorum. Orası biraz toparlama maçı olacak gibi geliyor ama düdük çalacak, maç sahada oynanacak. Çorumspor'u da yok saymayalım çünkü iyi bir giriş yaptılar lige.”www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026