Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Beşiktaş’ın geldiği noktaya herkes imreniyor”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Erdal Hoş, Başkan Serdal Adalı’nın kulüpte farklı yapılanma modellerini denediğini ve son olarak Önder Özen’e sportif yapılanma konusunda alan açtığını söyledi.Serdal Adalı’yı tebrik eden Erdal Hoş, “Başkan Adalı, bu yapılanmayı yeni yapmadı. Önce yabancı bir scout ile denedi ama baktı ki olmuyor. Sonra Sergen Yalçın, Serkan Reçber ikilisine aynı alanı açtı. Dedi ki buyrun yapın, ben arkanızdayım. Ama olmadı.” ifadelerini kullandı.Adalı’nın ardından Önder Özen’e de aynı desteği verdiğini belirten Hoş, “Başkan yine aynı şeyi yapmaya devam etti, Önder Hocaya, ‘Hocam gel bu işi sen yürüt, ben arkandayım. Ben saha içine karışmayacağım.’ dedi.” şeklinde konuştu.Beşiktaş’ın sezon içerisinde zorlanabileceğini ve kötü maçlar oynayabileceğini belirten Hoş, bu dönemlerde verilecek desteğin önemine dikkat çekti.Hoş, “Beşiktaş’ın zorlandığı, yenildiği, kötü oynadığı maçlar olacak. İşte o zaman verdiğiniz cevap önemlidir. Esas destek o zaman önemlidir.” dedi.Beşiktaş’ın Marsilya karşısındaki atmosferine de değinen Hoş, “Perşembe akşamı Beşiktaş’a imrenmeyen bir diğer takım taraftarı var mı? O atmosferi yaşamak istemeyen diğer takım taraftarı var mıdır? Yoktur.” ifadelerini kullandı.Siyah-beyazlıların Marsilya karşısındaki performansını da değerlendiren Hoş, “Mest etmek tabirinin karşılığı bir maç izlemedik mi? Herkesi mest edecek bir maç izledik. Tribünüyle, oyunuyla, aksiyonuyla her anlamda mest edecek bir maç izledik.” dedi.Beşiktaş taraftarının bu atmosferi uzun süredir beklediğini belirten Hoş, henüz her şeyin bitmediğini vurgulayarak, “Bunun için Beşiktaş taraftarı çok bekledi ama ne olursa olsun hala her şey olmuş bitmiş değil.” ifadelerini kullandı.Hoş, sportif yapılanmaya sabır gösterilmesi gerektiğini belirterek, “İlk kazada ki o kaza üst üste 2 maç olabilir burada dikkat edin, çünkü memleket futbolunun temel problemi bu.” şeklinde konuştu.Beşiktaş’ın geleceğine ilişkin umutlu olduğunu belirten Hoş, Serdal Adalı’nın kongre kararının ekonomik anlamda kulübe katkı sağlayabileceğini ifade etti.Hoş, “Çok ümitliyim, Sayın Başkan’ın kongre kararı bende şöyle bir şey oluşturdu: Kasa kolaylığı, ekonomik anlamda güçlülüğü artıracak. Bu durumda belki devre arası da 1-2 transfer takviyesi ile Beşiktaş, Avrupa ligi gruplarından çıkarsa ki ben baya ümitlendim. Beşiktaş’tan çok güzel bir Avrupa hikayesi görebiliriz.” dedi.Ligde alınacak sonuçlara uzun vadeli bakılması gerektiğini söyleyen Hoş, “Ligde şampiyon olur, 2. olur, 3. olur hiç böyle bakmayın, seneye olur.” ifadelerini kullandı.Hoş sözlerini, “Dolayısıyla nereden nereye geldik hep böyle bakmak, böyle bakmaya alıştırmak lazım. Beşiktaş’ın geldiği nokta imreniyor herkes, hatta biraz da kıskanıyor!” diyerek tamamladı.Duhuliye.com