Magazin Editor
Magazin Habercisi
Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve kaptanlı pazubandını da takan Oğuzhan Özyakup, youtube programında Beşiktaş'ın kaptanı Orkun Kökçü'ye övgüler yağdırırken oyuncudan sürekli gol veya asist katkısı beklentisini abartmamak gerektiğini belirtti.SÜREKLİ BU GOL VE ASİST SAYILARINI BEKLEMEYELİMOğuzhan Özyakup: ‘’Orkun, 8 maçta 5 gol 3 asist yaptığı için kendisinden sürekli bu performansı beklemeyelim. Ben, 6-8 pozisyonunda Atiba ile oynuyordum skora da katkım oluyordu. Önümüzde oynayan 10 numara değişiyordu. 10 numaralı formayı aldıktan sonra benden sürekli skora katkı yapmam beklenildi.Luka Modric, benim örnek aldığım oyunculardan biriydi. Çünkü aynı pozisyonda oynuyorduk. Modric’in istatistiklerine baktım çok skor katkısı yoktu. O da benim gibi geriden oyun kurmayı seviyordu. Benim için önemli olan geriden oyun kurma, takımı atağa çıkarma ve set oyunu iken neden benden sürekli skor katkısı bekleniyor. Ama insanlar şöyle düşünüyordu; 10 numaralı formayı alıyorsan skora da katkı yapman gerekiyor.'' Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..