Magazin Editor
Magazin Habercisi
Tivibu Spor’da konuşan Ali Aydın, Beşiktaş’ın transfer çalışmalarını, kadronun son durumunu ve sezon hedeflerini değerlendirdi. Aydın, siyah-beyazlıların özellikle hücum hattında yaptığı takviyelerin ardından bitiricilik sorununun azalacağını düşündüğünü söyledi.Beşiktaş’ın transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Ali Aydın, bir 8 numara takviyesi beklediğini ve sağ kanat için de yeni bir transfer ihtimalinin bulunduğunu ifade etti.Aydın, şu ifadeleri kullandı:“Belki bir transfer daha yapacak Beşiktaş. Şimdi kadro tamamlanıyor.Bitiricilik problemi vardı ama şimdi Vlahovic geldikten sonra ben o bitiricilik probleminin sona ereceğini düşünüyorum. Vlahovic'in gelmesi Oh'un da futbolunu daha fazla geliştirecektir diye düşünüyorum. Ki zaten Vlahovic gelir gelmez Oh'un kafayla attığı golü gördük. Muhteşem bir kafa golü attı.Bu her zaman iyidir rekabete. Şimdi sağ kanat oyuncusu da geldi. Artık Cerny mi kalacak, Rashica mı kalacak bilmiyorum ama kim kalırsa kalsın, oyuncunun varlığı diğer oyuncuyu tetikleyecektir diye düşünüyorum. Ve hocanın da zaten istediği oyuncular şu anda alınıyor. O yüzden de o bitiricilik problemini ben Beşiktaş'ın artık yavaş yavaş bitireceğini düşünüyorum.Bir 8 numara bekliyorum. İşte o 8 numara kim olacak? Veyahut da belki bir tane daha sağ kanat oyuncusu alabilirler. Belki Cerny'den de çıkabilirler, ikisini birden de yapabilirler.”“Beşiktaş’ın en büyük transferi Jean Onana’nın ayrılması”Ali Aydın, Beşiktaş’ın transfer dönemindeki en önemli hamlelerinden birinin Jean Onana ile yolların ayrılması olduğunu savundu.“Beşiktaş'ın en büyük transferi Jean Onana'nın Beşiktaş'tan ayrılması. Yani bu konuda Beşiktaş yönetimine, sportif direktöre, emeği geçen kim varsa onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bak hakikaten Beşiktaş'ın kamburuydu ya bu adam. Gitti vallahi.Bak şeyden açıklama yapmasınlar yani. Aman, Beşiktaş'a teşekkür et falan.Sen hiç teşekkür etme kardeşim. Sen Beşiktaş'a teşekkür edilecek bir şey yapmadın zaten. Aman abi, sen git. Allah yolunu bahtını açık etsin. Bir daha da böyle Türkiye'nin önünden geçmesen.Yani Beşiktaş'ın en büyük transferi Jean Onana'nın gidişidir arkadaş. Bu bence şu anda yılın en büyük transferi benim için.Çok rahatlattı gidişi. Sen deli misin ya? Ya böyle hakikaten bir şey söyleyeyim mi? İnsanlar bugün bakıyorum sosyal medyada, ‘Allah razı olsun, oh be gitti, artık kurtulduk’ diyenler, ‘Kurban keseceğim’ diyenler yani...Hakikaten ben bile onu görür görmez gözlerimde böyle bir anda ışıltılar falan parlamaya başladı. Acayip sevindim yani.”“Poku çok iyi bir oyuncu”Beşiktaş’ın yeni transferi Ernest Poku hakkında da değerlendirmelerde bulunan Aydın, genç kanat oyuncusunun önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.“E tabii gelen transferlere de sevindim. Mesela Poku bence çok iyi bir oyuncu, değil mi? Galatasaray'a karşı oynadı.Bence çok doğru bir karar aldı. Bence hocanın da istediği bir oyuncu. Hem çizgiye inen hem çizgide oynayan hem de ceza sahası içine kat eden, winner bir kanat oyuncusu aldı Beşiktaş.”“Miretti’de son kararı Juventus verecek”Fabio Miretti transferine de değinen Ali Aydın, Beşiktaş’ın İtalyan oyuncuyla anlaşma sağladığını ve son kararın Juventus’a ait olduğunu belirtti.“Miretti de zaten daha önceden bir görüşme vardı. Önceden oyuncu sıcak değildi ama devreye iki koldan girdi Beşiktaş. Bir Dusan Vlahovic girdi, bir de İtalyan girdi ve oyuncu şu anda Beşiktaş'la anlaşmış durumda. Son kararı Juventus verecek.Juventus'ta büyük bir ihtimalle bir aksilik çıkacağını düşünmüyorum. Büyük bir ihtimalle aksilik olmazsa Miretti de zaten, belki bu video yayınlandığında Miretti Beşiktaş'ın oyuncusu olacak.”“Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı”Sezon hedefi hakkında da net bir değerlendirmede bulunan Ali Aydın, Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışının en güçlü adaylarından biri olduğunu söyledi.“Beşiktaş şampiyonluğun en büyük adayı canım. Sezonu şöyle söyleyeyim. Beşiktaş'ın sezonu ekimde, kasımda, aralıkta havlu atmayacağı kesin. Ha, Beşiktaş'ın ilk ikinin içinde yer alacağını düşünüyorum.Ya ben Italiano'ya çok güveniyorum. Italiano'nun oyununa, oyuncuların Italiano'ya olan saygısına, kulüp içerisindeki arkadaşlığa çok güveniyorum ve ben buradan çok ilginç bir hikaye çıkacağını düşünüyorum Beşiktaş için.Ben Beşiktaş'ın ilk ikide yer alacağını düşünüyorum. Yani şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesi Beşiktaş.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026