Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş'ın bu akşam her şeye hazırlıklı olması lazım...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında bu akşam Konyaspor'u konuk edecek. Saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Maçın Var hakemi ise Cihan Aydın olacak. Müsabaka Atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.Konyaspor maçı öncesi HT Spor'da görüşlerini paylaşan Murat Şahin şunları söyledi:TAMAMEN MOTİVASYONUN KUPA OLMASI BEŞİKTAŞ ADINA ARTIMurat Şahin: "Tabii ki şimdi yeni yapılanma içinde olan bir takımın, seneye daha büyük ve geniş umutlarla devam edebilmesi için bu kupa şart, öyle gözüküyor. Ha kolay mı, değil. Tabii ki oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz. Ama evinde oynaması, tamamen motivasyonunun kupa olması Beşiktaş adına artı. Beşiktaş'ın da bu kupayı alacak kadrosu zaten var. Devre arası hamlelerle hem kadrosunun kalitesinde, son haftalarda ligde ne kadar oyunda biraz düşüş olsa da motivasyon olarak bu maçta onu yukarı çıkartacaklarını düşünüyorum ben.Ha kolay değil, Konyaspor da çünkü ligde rahatlamış, o da tamamen hedef olarak artık kupayı öne çıkartacaktır. Son zamanlarda formda olan bir takım, İlhan Palut geldikten sonra özellikle birbirleriyle uyum sağlamış bir ekibe dönüştü. Kolay olmaz ama Beşiktaş'ın burada avantajlı olduğunu düşünüyorum ben. Çünkü motivasyon olarak olmazsa olmaz denilen maçlardan bir tanesi Beşiktaş adına. O yüzden bu maçı ne yapıp edip geçmesi gerekiyor. Ha Beşiktaş'ı zorlayacak şey bugün itibarıyla şu olabilir; tabii ki tek maçlı maç, uzatması var, işte penaltısı var. Her şeye hazırlıklı olmak zorundasınız. Büyük ihtimalle full taraftarın önünde olacak."duhuliye.com