Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş Kulubune ozel olarak duzenlenecek destek gecesi bu akşam Kanal D ekranlarından canlı yayınlanacak. Yılmaz Erdoğan'ın sunuculuğunu yapacağı Beşiktaş "Odul Senin" programında canlı yayına nlu isimler de bağlanarak destekte bulunacak. Beşiktaş'ın "Bırakmam Seni" kampanyasıyla başladığı dayanışma sureci bu akşamki Odul Senin yardım gecesiyle devam ediyor. Kanal D canlı yayınını internet uzerinden canlı izlemek icin sayfamızdaki bağlantıyı kullanmanız yeterli. Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta duzenleyeceği destek gecesi Kanal D ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş’ın organize ettiui, unlu oyuncu Yılmaz Erdoğan’un sunacağı ve BKM’nin katkılarıyla Beşiktaş’a destek icin yapılacak olan “Odul Senin” gecesi saat 22.00’da Kanal D’den canlı izlenebilecek. 1093 odulun dağıtılacağı gecede, oduller geceye destek veren şanslı izleyicilerle buluşacak. İşte Beşiktaş’a destek gecesi Kanal D canlı izleme ekranı…
KANAL D CANLI İZLE
BEŞİKTAŞ’A DESTEK GECESİ
12 Haziran’da başlayan kampanyaya şu ana kadar SMS, havale-eft ve posta ceki gibi kanallarla 268 bin 753 adet destekle 10 milyon TL’nin uzerinde bağış toplandı. Kampanyada 2 ay geride kalırken, Başkan Ahmet Nur Cebi de bircok iş insanından destek istedi.
Vodafone Park Stadı'nda gercekleşecek canlı yayında tribunlerde Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Cebi ile birlikte Beşiktaş JK Yonetim Kurulu Uyeleri, Teknik Direktor Sergen Yalcın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş JK bunyesindeki tum branşlara ait sporcu ve antrenorler oturacak. Gecede Yılmaz Erdoğan'ın konukları arasında Hulya Avşar, Erkan Petekkaya, Zafer Algoz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Cok Guzel Hareketler 2 ekibi, Omur Gedik, İsmail Demirci, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı gibi unlu isimler yer alacak.
Gecede, “Bırakmam Seni” kampanya filminde yer alan Beşiktaş'ın ilk 11 sporcusunun isimlerinin basılı olduğu “Kampanya Hatıra Tişortu”nun satışı da yapılacak. ‘Kampanya Hatıra Tişortu'nun bireysel alımları kampanya web sayfası olan birakmamseni.org adresinden, iş dunyası toplu alımları ise 0 850 215 19 03 numaralı cağrı merkezi uzerinden yapılacak. 500 adet ustu toplu alım yapan iş dunyası temsilcileri ve kişiler canlı yayına alınacak.
Bugun duzenlenecek olan organizasyonda siyah-beyazlı yonetim, onemli bir gelir elde edilmesini bekliyor.
Son guncelleme: 19:46 - 09.08.2020
KANAL D CANLI İZLE
BEŞİKTAŞ’A DESTEK GECESİ
12 Haziran’da başlayan kampanyaya şu ana kadar SMS, havale-eft ve posta ceki gibi kanallarla 268 bin 753 adet destekle 10 milyon TL’nin uzerinde bağış toplandı. Kampanyada 2 ay geride kalırken, Başkan Ahmet Nur Cebi de bircok iş insanından destek istedi.
Vodafone Park Stadı'nda gercekleşecek canlı yayında tribunlerde Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Cebi ile birlikte Beşiktaş JK Yonetim Kurulu Uyeleri, Teknik Direktor Sergen Yalcın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş JK bunyesindeki tum branşlara ait sporcu ve antrenorler oturacak. Gecede Yılmaz Erdoğan'ın konukları arasında Hulya Avşar, Erkan Petekkaya, Zafer Algoz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Cok Guzel Hareketler 2 ekibi, Omur Gedik, İsmail Demirci, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı gibi unlu isimler yer alacak.
Bugun duzenlenecek olan organizasyonda siyah-beyazlı yonetim, onemli bir gelir elde edilmesini bekliyor.
Son guncelleme: 19:46 - 09.08.2020