Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş yönetimi Litvanya’da!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanşında Kauno Zalgiris ile oynanacak karşılaşma öncesinde Litvanya’da düzenlenen dostluk yemeğinde bir araya geldi.Deplasmandaki karşılaşma için Litvanya’da bulunan Asbaşkan Kaan Kasacı, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aydoğdu ile Futbol A Takım ve Nevzat Demir Tesisleri Koordinatörü Tuğkan Keçecioğlu, organizasyonda Kauno Zalgiris Kulübü Başkanı Mantas Kalnietis, Genel Müdür Eimantas Püras ve UEFA Delegesi Rasmus Brandhof ile buluştu.Gerçekleştirilen dostluk yemeğinin ardından Beşiktaşlı yöneticiler, karşılaşmanın dostluk ve fair-play çerçevesinde geçmesi temennisinde bulundu.Günün anısına Kauno Zalgiris Kulübü Başkanı Mantas Kalnietis ve UEFA Delegesi Rasmus Brandhof’a birer plaket takdim edildi.Beşiktaş ile Kauno Zalgiris arasındaki UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş karşılaşması bugün TSİ 20.00’de Dariaus İr Gireno Stadionas’ta oynanacak.Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026