Magazin Editor
Magazin Habercisi
NeoSpor'da konuşan Uğur Sever, Beşiktaş'ın yeni transferi Leandro Trossard'ın takıma etkisini değerlendirdi. Sever, Belçikalı yıldızın saha içi ve saha dışındaki etkisini Fenerbahçe'nin 2023-24 sezonundaki Dusan Tadic hamlesine benzetirken, siyah-beyazlıların hücum hattına tamamlayıcı bir forvet transferi yapması gerektiğini söyledi.Sever, Trossard transferinin Beşiktaş için önemli bir kırılma noktası olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:“Biraz şeye benzetiyorum ben Trossard meselesini. Saha içi ve saha dışını harmanladığımda, Beşiktaş, Trossard ile 23/24'teki Fenerbahçe'nin Tadic'ini buldu”Fenerbahçe'nin Tadic ve Edin Dzeko'lu dönemine dikkat çeken Sever, Beşiktaş'ın da benzer şekilde deneyimli ve kaliteli bir forvete ihtiyacı olduğunu ifade etti:“Bir tane Džeko lazım şimdi. O takımda da sadece Tadić veya sadece Džeko yeterli olmayabilirdi. Fenerbahçe'nin Ali Koç dönemindeki en başarılı olduğu, belki şampiyon olamadığı ama oyun anlamında birçok şeyin dengeli olduğu dönem vardı ve o ikiliye bence biraz da borçluydu.”“Trossard bir kırılımdır”Beşiktaş'ın kadro yapılanmasında önemli bir kırılmaya ihtiyaç duyduğunu belirten Uğur Sever, Trossard transferinin bu anlamda olumlu bir adım olduğunu söyledi.“Beşiktaş'ın o kırılımı bir yapması lazım. Trossard bir kırılımdır. Çok olumlu, çok güzel. Bir tane forvet... O isim Vlahovic mi olur, başkası mı olur emin değilim, bilmiyorum ama öyle bir kırılma lazım Beşiktaş'a.”Siyah-beyazlıların yalnızca forvet değil, savunma ve orta saha bölgelerine de takviye yapması gerektiğini dile getiren Sever, sağ kanat transferini ise öncelik sıralamasında son sıraya koydu:“Yani o dediğim gibi, tamamlayıcı parçayı oraya bir şekilde alması lazım. Kaldı ki bence stoper de lazım, orta saha da lazım. Sağ kanadı en son derim.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026