Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Beşiktaş taraftarıyla muhteşem bir uyum içindeydi”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş taraftarı ve spor yazarı Alen Markaryan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda siyah-beyazlı tribünlere ve takımın sahadaki performansına övgülerde bulundu.Markaryan, tribünlerle sahadaki futbolcular arasındaki uyuma dikkat çekerek, “Dün gece heybetinden yere göğe sığmayan şanlı Beşiktaş taraftarının, sahadaki topçusuyla muhteşem uyumunu seyrettik” ifadelerini kullandı.“Oturduğum yerde heyecan nöbetleri geçirdim”Karşılaşmanın kendisi için büyük heyecan yarattığını belirten Markaryan, “Oturduğum yerde heyecan nöbetleri geçirdim... Harika işler yapıldı” sözleriyle maç gecesini değerlendirdi.“Anlatılmaz bir duygu”Beşiktaş’ın tribünlerde oluşturduğu atmosferden de bahseden Markaryan, “7 düvele dikilen bayrağın dalgalanmasını seyretmek anlatılmaz bir duygu” ifadelerini kullandı.Tribündeki arkadaşları ve kardeşleriyle bir kez daha gurur duyduğunu belirten Markaryan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.“Kolkola girince güzel işler çıkar”Markaryan paylaşımının devamında, “Tribünde ki arkadaşlarımdan kardeşlerimden bir kez daha anlatılamaz bir gurur duydum... Kolkola girince omuz omuza verince güzel işler çıkar ve çıkacaktır da... Daha iyiye daha güzele...” sözleriyle mesajını tamamladı.Duhuliye.com