Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

"Beşiktaş taraftarına bir şeyler hayal ettirdi"

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Siyah-beyazlı takımın ikinci yarıda reaksiyon gösterdiğini belirten Baransel, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun yaptığı değişikliklerin de oyuna etki ettiğini söyledi.Baransel, özellikle oyuna sonradan dahil olan Miretti'nin performansına dikkat çekerek genç oyuncunun Beşiktaş taraftarına umut verdiğini ifade etti."BİR KAFAYI KALDIRDI BEŞİKTAŞ"Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki oyununa değinen Baransel, "Bir reaksiyon bekledim ikinci yarıda. Zaten Vincenzo Italiano da üç değişiklik birden yaptı. İkinci yarıda bir kafayı kaldırdı Beşiktaş. Tabii değişikliklerin de etkisi var" dedi.Miretti'nin performansını da değerlendiren Baransel, "Miretti, bence sahada kaldığı süre zarfı içerisinde Beşiktaş taraftarına bir şeyler hayal ettirdi; iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı."MOMENTUMU YAKALIYORSUN"Beşiktaş'ın baskı kurarak 2-1'i yakaladığını belirten Baransel, siyah-beyazlıların bu bölümde maçı çevirebilecek noktaya geldiğini söyledi.Baransel, "Bir kafayı kaldırdı Beşiktaş, baskıyı kurdu. 2-1'i yakaladı, aslında orada maçı da çevirebilecek skoru yakaladı. Momentumu yakalıyorsun orada; artık 2-2'ye getirsen işin rengi değişecek" diye konuştu."GERİDEN OYUNA BAŞLAMA OLAYINDAN RAHATSIZLIK DUYUYORUM"Beşiktaş'ın geriden oyun kurarken yaptığı hatalara da dikkat çeken Baransel, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.Baransel, "Ama inanılmaz bir hata yine... Şu geriden oyuna başlama olayından rahatsızlık duyuyorum. Şimdi argo bir şey söyleyecektim; yani 'uyuz oluyorum' derler ya, hakikaten..." ifadelerini kullandı.Duhuliye.com