Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Beşiktaş sağ tarafa Sosa tipi, Ghezzal tipi birini almalı...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan programda konuşan Önder Özen, Beşiktaş'a dair görüşlerini paylaştı.İşte Önder Özen'in görüşleri:BEN OLAITAN'I BEĞENİYORUMÖnder Özen: ‘’Junior Olaitan beğenilmiyormuş. Ben beğeniyorum. Fizik olarak harika, top rakipteyken de savunma koşuları harikulade. Evet hücumda ciddi tercih hataları var ama bu çocuk 28-30 yaşında değil.Gedson Fernandes’i hatırlayalım. Gedson da Olaitan gibi topla gezebilen bir oyuncuydu. Herkes beğendi. Gedson ilk 1-2 sene gol atamadı, Şenol Güneş gelene kadar golü yoktu. Şenol hoca Gedson’u zorla ceza sahasına soktu ki Olaitan’ın ceza sahasına girme niyeti de var. Karar vermede biraz sıkıntı yaşıyor ama ben her koşulda Olaitan’ın takıma güç katacağına inanıyorum.''OYUN KURULUMUNDA ORKUN YAPAYALNIZ KALIYORÖnder Özen: ‘’Oyun kurulumunda Orkun Kökçü’yü yapayalnız bırakamazsınız. Çünkü Orkun’un arkasında 2 tane atlet oyuncu ile oynayacaksınız.Beşiktaş sağ tarafa Sosa tipi, Ghezzal tipi kenardan oyun kurabilen bir oyuncu almak zorunda.Beşiktaş’ın sol kanadına benim tek bir adayım var, tek bir oyuncu tarifim var; skor bağımlısı, direkt kaleye giden çabuk ve minyon bir oyuncu. Çok detay vermeyeyim ama bu isim daha önce de gündeme gelmişti. Bu sezonu da iyi geçirdi, oyuncunun Beşiktaş’ta çok işe yarayacağını düşünüyorum ve bu futbolcu sadece Beşiktaş’ta oynar.''duhuliye.com