Magazin Editor
Magazin Habercisi
Fenerbahçeli yorumcu Abdülkerim Durmaz, Mohamed Salah transferinin gerçekleşmemesinden dolayı üzüldüğünü söyledi. Durmaz, Beşiktaş'ın Salah transferini gerçekleştirememesine üzüldüğünü ifade ederken, siyah-beyazlı kulüpte görev yapan Önder Özen'e olan sevgisini de dile getirdi.Önder Özen'i çok sevdiğini belirten Durmaz, başarılı olmasını istediğini ancak Fenerbahçeli kimliğini de unutmadığını söyledi."Önder Hoca'yı çok seviyorum. Burada zaten sevmeyen yok. Hepimiz çok seviyoruz. Tabii ki çok sevdiğimiz insanların da başarılı olmasını istiyoruz. Ama ben aynı zamanda Fenerbahçeliyim. Bir yere kadar. Ben Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum."Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması halinde desteğinin Beşiktaş'a olacağını ifade eden Durmaz, Salah transferinin gerçekleşmeyecek olmasına üzüldüğünü söyledi."Fenerbahçe'de olmuyorsa bütün gönlüm, arzum, desteğim Beşiktaş'a olacak. Muhammed Salah transferi olmayınca, ki artık olmayacak gibi duruyor, bayağı üzüldüm."Bu duruma kendisinin de şaşırdığını belirten deneyimli yorumcu, normal şartlarda rakibinin güçlenmemesine sevinmesi gerektiğini ancak tam tersini hissettiğini dile getirdi."Beşiktaşlı olarak sevinmem lazım. Salah gibi büyük bir oyuncuyu almıyor. Benim rakiplerimden biri Beşiktaş. 'Aman Salah'ı alamadılar, daha da güçlenmedi' diye sevinmem gerekirken tam tersi üzüldüm."Durmaz, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:"Önder Özen'in açıklamalarını dinleyince 'Eyvah, bu transfer yatmış' dedim. Beşiktaş nasıl kaçırdı ya Muhammed Salah'ı diye üzüldüm. Açık ve samimi söylüyorum. Tuhaf bir şey aslında. Sevinmem lazımken üzüldüm."Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026