Magazin Editor
Magazin Habercisi
“Beşiktaş'ın Marsilya maçında favori olduğuna kesinlikle katılıyorum”Ali Ece, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacağı Marsilya’yı da değerlendirdi. Fransız ekibinin sezona kötü başlamasına dikkat çeken Ece, Beşiktaş’ı karşılaşmanın favorisi olarak gördüğünü ifade etti:“Kesinlikle katılıyorum. Yıllardır takip ediyorum Marsilya’yı. Beşiktaş’ın kadrosu da iyi. Tabii ki Murillo... Sağ beki çok iyi. Vlahovic...”Marsilya’nın kadro yapısındaki problemlere de değinen Ece, özellikle savunmadaki oyuncu tercihlerini eleştirdi:“İlk maçta Kondogbia’yı stoper oynattı. Bir zamanlar çok elit bir orta saha oyuncusu, sol iç oyuncusuydu hatta. Stoperde o kadar yavaş ki... Balerdi’yi de sattılar. Bence zaten takımın en büyük yıldızı Mason Greenwood’du.”Beşiktaş taraftarına mesaj: “Hiç telaş, panik yapmayın”Marsilya’nın hücumda dikine oynamaya çalıştığını ancak bunu uygulayabilecek kadro kalitesinde sorunlar yaşadığını savunan Ali Ece, Beşiktaş taraftarına da seslendi:“Gouiri belki bize gol atar. Ama o maç için Beşiktaş taraftarına bir kez daha sesleneyim: Hiç telaş, panik yapmayın. Genesio Hoca aynı oyunu oynamaya çalışıyor ama malzeme yok. Hep ortadan dikey oynamaya çalışıyorlar. Gouiri, Paris maçındaki gibi goller atabiliyor. Gouiri geri kalanlara göre bayağı iyi futbolcu.”Marsilya’nın ismen Avrupa’nın önemli kulüplerinden biri olduğunu kabul eden Ece, mevcut şartlarda siyah-beyazlıların avantajlı olduğunu vurguladı.“Beşiktaş maçlarını iple değil, halatla çekiyorum”Beşiktaş’ın mevcut futbolunun kendisinde oluşturduğu heyecanı da dile getiren Ali Ece, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:“Ben sana başarılı olacağız diyorum. Ben Beşiktaş maçlarını iple değil, artık halatla çekiyorum. Demirle çekiyorum. Bir an önce hemen oynansın. Takım iyi giderken insanlar öyle hisseder.Ben Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde çok başarılı olacağını hissediyorum.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026