Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında bu akşam saat 20.45'te Alanyaspor ile karşılaşacak. Atv'de yayınlanacak mücadeleyi Cihan Aydın yönetecek.Beşiktaş'ın Alanyaspor maçı öncesi HT Spor'da konuşan Beşiktaş'ın efsane futbolcuların Recep Çetin bu maçın önemine dikkat çekti.İşte Recep Çetin'in görüşleri:BEŞİKTAŞ KAZANAMAZSA TAŞLAR YERİNDEN OYNARRecep Çetin: "Valla kazanmazlarsa çok daha büyük sorunlar çıkacağını düşünüyorum. Çünkü bir amaç bu kaldı. Burada da Alanya'yla iç sahada oynamak en azından bir avantaj; Alanyaspor'la kendi sahası ve seyircisi önünde oynacak olmak Beşiktaş için avantaj. Zaten statta biletlerin de tükendiğini biliyorum, ful yani olacak.Eğer bir amaç varsa, amaca ulaşmak için de bu maçı kazanması gerekiyor. Ve kazanmadığı takdirde Beşiktaş'ta çok taşların yerinden oynayacağını düşünüyorum. Çünkü artık bir kaosu daha Beşiktaş camiası ve Beşiktaş kulübünün kaldırabileceğini düşünmüyorum. Bunun bilincindeler, buna göre hazırlanırlar. Zaten yedek ağırlıklı değil de artık tam ful kadroyla oynayacak. Çünkü sizin de artık ligde bir alakanız yok. Yani kupayla alakanız var. O yüzden de kupa maçlarında bana göre tam kadro oynamak zorunda Sergen.İşi zor, hiçbir maç kolay değil. Çünkü kolay maç dediğimiz dün mesela Gençlerbirliği düşüyor falan dedik ama geldi Galatasaray'ı 2-0 gibi farklı bir sonuçla yendi. Alanya'yla ilk maçında da kendi sahasında 2-2 berabere kaldı. Zor maç, kolay değil; çünkü ne yapacağı belli olmayan bir takım. Amaçsız bir takım, tek amacı kupayı alıp Avrupa'ya gitmek.O yüzden de Beşiktaş için çok zor bir maç olacak. Kolay bir maç olmayacak dışarıdan göründüğü gibi; 'İşte Anadolu takımı, hemen teslim olacak' falan öyle bakmamak lazım. Beşiktaş eğer seyirciyle beraber motive olup sahaya o görüntüyü yansıtırsa kazanabileceğini düşünüyorum. Evet zor, ama zoru başarmak her zaman Beşiktaş'ın işidir ve bunu da başaracağına inanıyorum."duhuliye.com